Girona

Sense terminis, però amb objectius clars

Gaizka Garitano, l’entrenador del filial, va ser l’escollit per substituir el destituït Eduardo Berizzo i intentar revertir la situació en la qual està involucrat l’equip. Pendent de les eleccions i, de moment, en el càrrec amb caràcter interí, ahir va estrenar-se al feu de l’Osca en la tornada dels setzens de final de la copa, ja encarrilats després de la golejada (4-0) de l’anada, i va fer-ho amb bon peu, repetint resultat (0-4). L’entrenador biscaí va apostar pel sistema 4-2-3-1 amb un onze sense cap futbolista del filial i en què van acabar decidint Aduriz i Williams –que va substituir el veterà ariet en el minut 63– amb sengles doblets.

Els problemes, però, l’Athletic els té en la lliga i, de seguida, després de l’enfrontament, Garitano ja es va centrar en el duel contra el Girona. “Hem fet un bon partit però la nostra guerra és la lliga. El partit de dilluns té una altra dimensió”, va assenyalar el preparador, concentrat en el pròxim compromís. “Estem contents perquè hem començat bé, però a partir de dilluns tenim un altre conte i allà haurem de treballar”, va dir el tècnic de 43 anys, que enceta a l’Athletic la tercera experiència dirigint un primera després de l’Eibar i el Dépor.

LA FRASE

La nostra guerra és la lliga i el partit de dilluns contra el Girona té una altra dimensió
Gaizka Garitano
TÈCNIC DE L’ATHLETIC CLUB
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)