Girona

Madur en la primera visita

Ramalho. El defensa del Girona, format a Lezama, jugarà per primer cop contra l’Athletic al nou San Mamés en un moment dolç de la seva trajectòria, ja que és un fix per a Eusebio

Per a qualsevol jugador format a Lezama, jugar contra l’Athletic sempre és especial, i aquest és el cas de Ramalho. El de Barakaldo va passar per les categories inferiors del club basc i, després de destacar-hi, fins i tot va aconseguir el somni de debutar amb la primera plantilla. Va ser la temporada 2011/12, amb només 18 anys i sota les ordres de Marcelo Bielsa. Ramalho no va aconseguir un gran protagonisme en els dos cursos en què va militar a cavall del primer equip i el filial, però sí que va fer història en el club, ja que es va convertir en el primer futbolista d’origen africà que vestia la samarreta de l’Athletic.

Montilivi va ser el destí per continuar evolucionant i dues bones campanyes al Girona (2013/14 i 2014/15) van acabar amb una greu lesió al genoll. La recuperació la va fer a Bilbao i, de nou amb el filial de l’Athletic però jugant a 2a divisió A (2015/16), Ramalho es va tornar a sentir futbolista. En aquesta etapa, el defensa va trepitjar fins a vuit vegades el nou San Mamés jugant com a local, però demà ho farà com a rival i competint a primera.

Premi a la persistència

El curs passat Ramalho no va tenir l’oportunitat de jugar a San Mamés, ja que el duel es va produir en la tercera jornada i en aquell moment el de Barakaldo no entrava en els plans de Machín. Ramalho va passar de ser transferible a una peça clau en la defensa durant l’estrena del Girona a primera. Enguany, la història és força semblant i, després de no jugar ni un minut en les vuit primeres jornades, Ramalho ho ha jugat absolutament tot en els últims sis partits de lliga. El central es torna a mostrar segur jugant amb la defensa de tres i amb aquesta maduresa s’estrenarà contra el seu Athletic, a primera i en un nou San Mamés sempre místic per a un lleó com ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)