2a divisió FEF

Al cavall guanyador

2a divisió B. Els sis equips catalans que persegueixen la zona de promoció d’ascens necessiten agafar una bona dinàmica per fer el salt i batallar entre els millors equips de la lliga

Qui més qui menys ha comès patinades per no veure’s entre els quatre primers. El ritme imposat pel Lleida, el Vila-real B, el Balears i l’Hèrcules ha estat alt i ha obert una escletxa en la classificació amb els quatre primers equips en una banda i sis catalans a l’altra. Queden tres jornades abans de l’aturada de Nadal i tots ells busquen el nou de nou punts per menjar-se els torrons amb la consciència tranquil·la.

En el cor d’aquesta batalla per pujar un esglaó se situa el partit entre el Barça B i el Badalona amb els culers intentant avançar a batzegades i els escapulats refent-se de l’últim arbitratge, que els va prendre dos punts. Els de García Pimienta només han guanyat un partit dels últims set i tenen més problemes a domicili mentre que l’assignatura pendent dels homes de Calderé és el gol: un en els darrers quatre enfrontaments.

Cop d’efecte

El Sabadell arriba en plena forma, de moral i de joc, en la visita a Castàlia. Els de Toni Seligrat van poder donar un cop d’efecte contra l’Hèrcules i ara es miren el quart lloc com el principal objectiu. “Però no de manera immediata. Hem d’anar sumant punts setmana rere setmana”, va manifestar recentment el tècnic arlequinat.

El Cornellà, empatat amb el Sabadell, pot fer la mateixa declaració d’intencions avui mateix perquè rep la visita del Vila-real B de Miguel Álvarez, segon classificat. Els verds arriben desgastats de l’eliminatòria de copa Federació –amb pròrroga inclosa– però amb la confiança pels núvols per la classificació i perquè són tres victòries en quatre partits.

L’Olot i l’Espanyol B tenen l’ambició d’allunyar-se de les zones de descens abans de mirar més amunt tot i que només necessiten una empenta per posar fi a les respectives males ratxes (tres i dos empats seguits, respectivament).

BADALONA
Alineació:
Morales; Robert Simón, Robusté, Estellés, Moyano, Dani Hernández; Aly, Nana; Giva; Natalio i Chacopino.
BARÇA B
Alineació:
Ezkieta; Wagué, Ronald Araújo, Jorge Cuenca, Guillem Jaime; Collado, Oriol Busquets, Riqui Puig; Carles Pérez, Rafa Mujica i Ballou.
OLOT
Alineació:
Ginard; Blázquez, Alan Baró, Carles Mas, Jaume Pol; Guzmán, Barnils, Masó, Hèctor Simón; Cosme i Marc Mas.
ESPANYOL B
Alineació:
Edu; Víctor Gómez, Lluís, Iago, Pedrosa; Manchón, Pol Lozano, Moha, Ferran; Max i Bermejo.
LLEIDA
Alineació:
Pau Torres; Dalmau, Tano, Soriano, Joan Oriol; Cano, Albístegui, Calavera, Artiles; Juanto i Pedro.
SABADELL
Alineació:
Roberto; Óscar Rubio, Coch, Migue, Josu; Adri Cuevas, Ángel; Antonio Domínguez, Felipe, Querol; i Edgar.
PERALADA
Alineació:
Vito, Iago López, Ferraresi, Teo, Kilian; Mario, Giorgi, Sierra, Andzouana; Miguélez i Soni.
CORNELLÀ
Alineació:
Ramón; Pere, Borja López, Goldar, Manu Torres; Fall, Agus Medina; Pep Caballé, Eloy Gila, Ignasi Vilarrasa; i Jaume Pascual.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)