Reus

Una visita als antípodes

Reus. L’equip roig-i-negre, que viu en depressió i ha passat la setmana més difícil des que va esclatar la crisi del club, s’enfronta a un Alcorcón que és el líder i enllaça set victòries a casa

A Reus, inquietud, amargor, malestar, ansietat i derrotes. A Alcorcón, calma, dolçor, felicitat, tranquil·litat i victòries; moltes victòries. La cita d’avui a Santo Domingo no podria tenir més contrastos. Es veuen les cares dos equips que estan vivint als antípodes. La gràcia del futbol és que de tant en tant hi ha sorpreses meravelloses, però perquè aquest migdia n’hi hagi alguna al camp de l’Alcorcón caldrà que el Reus faci un exercici d’abstracció perfecte. I és que és gairebé impossible concentrar-se enmig de tant de soroll. La situació que han viscut els futbolistes amb els impagaments ha arribat al límit aquesta setmana i ha esgotat la paciència d’una plantilla cada cop més desencaixada. Aquests últims dies, amb visita de representants de l’AFE a la capital del Baix Camp inclosa, han estat els més complicada d’uns mesos molt durs de per si. Caldrà veure si les bones notícies de les últimes hores serveixen de bàlsam.

Mentre l’enrenou no se soluciona del tot, toca competir. I avui el conjunt del Baix Camp intentarà rescatar algun botí del camp del líder. Una part importantíssima de l’èxit de l’Alcorcón, precisament, s’ha basat en el rendiment a casa, on, després d’empatar en el primer partit, ha anat enllaçant victòries. Ja n’acumula set. El repte dels de Xavi Bartolo, doncs, és majúscul, ja que els grocs només han encaixat un gol a Santo Domingo, en aquell primer partit. Des de llavors, ningú no ha batut el seu porter. Més enllà de mirar el rival, el Reus també haurà de centrar-se en els seus propis defectes. Caldrà anul·lar-los. I és que a la falta de gol endèmica des que es va fer el salt a segona A, últimament s’hi ha afegit un bagatge defensiu preocupant: l’equip ha encaixat onze gols en les darreres quatre jornades, en què ha aguantat el tipus fins que ha tingut algun contratemps.

L’AVANTMATX

Hem de convèncer els jugadors perquè siguin competitius, però tot el que ha passat no ajuda
Xavi Bartolo
ENTRENADOR DEL REUS
Hem de seguir sent humils; que ningú no es pensi que el Reus serà un rival fàcil, ja que va competir bé contra el Mallorca
Cristóbal Parralo
ENTRENADOR DE L’ALCORCÓN

LaLiga abonarà les nòmines pendents

Tot i que la situació del Reus continua sent límit, Joan Olivé rebrà una alenada d’oxigen per part de LaLiga, ja que la patronal del futbol abonarà les tres nòmines pendents als futbolistes, tal com va informar ahir el Diari de Tarragona. Aquest moviment es farà a través del dipòsit que el club havia ingressat a la mateixa LFP com a fons per a casos com aquest. Aquesta operació no deixa de ser una pròrroga a la delicada situació de l’entitat, que ha de trobar un inversor que li permeti fer front al deute. De moment, les negociacions amb el grup àrab s’han trencat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)