Girona

“La necessitat de l’Athletic el fa molt perillós, i a San Mamés, encara més”

Tres del Peralada a la llista. La plaga de lesions fa que Eusebio hagi inclòs en la convocatòria a Suárez, Montes i Valery del filial

Eusebio Sacristán ha inclòs tres futbolistes del Peralada (José Aurelio Suárez, Eric Montes i Valery Fernández) en la convocatòria de divuit del Girona per al partit de demà a San Mamés. Són baixa, tots per lesió, Bounou, Patrick Roberts, Carles Planas, Marc Muniesa, Aday Benítez i Johan Mojica.

Convocatòria.

Iraizoz, Suárez, Bernardo, Ramalho, Alcalá, Granell, Stuani, Pere Pons, Portu, Borja García, Douglas, Juanpe, Choco Lozano, Doumbia, Aleix Garcia, Eric Montes, Pedro Porro i Valery.

San Mamés.

Som conscients que sabem quin Athletic ens trobarem. La necessitat els farà molt més perillosos i quan San Mamés bull, ho nota l’equip de casa i el de fora. Tenim clar que esperem la millor versió del rival i que ens espera un partit de màxima exigència física.

Granell o Valery.

“Ens decidirem per l’opció més adequada sabent que, elegim qui elegim, l’equip ja va respondre amb tots dos jugadors en el carril esquerre”.

Doumbia i Choco.

“Estem contents i agraïts de la seva aportació. Quan han jugat, l’equip ha respost. Amb més confiança i continuïtat, arribaran al seu millor nivell. Ja va passar el mateix amb Roberts”.

La imbatibilitat a fora.

Té mèrit el que hem aconseguit en els últims mesos i s’ha de valorar, però per ampliar aquesta ratxa, les estadístiques no serveixen. Hem de concentrar-nos al màxim i ser 100% humilis. Competint en cada partit, el premi sempre pot arribar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)