Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“L’Athletic té les piles carregades i necessitarem la millor versió”

Eusebio Sacristán no té el més mínim dubte que si el Girona no surt a San Mamés amb les revolucions al límit, l’Athletic se’l pot acabar cruspint. Per això, el tècnic del Girona va reclamar “la màxima concentració” per no veure’s sobrepassats per un rival en hores baixes però que s’ha conjurat per sortir del pou. “Hem de ser conscients del que significa jugar a San Mamés. Quan aquest estadi s’entrega al seu equip, el rival ho percep. S’hi ha d’anar molt preparat i que res no ens vingui de sorpresa”, va manifestar el tècnic del Girona.

L’Athletic va estrenar entrenador en la copa contra l’Osca amb una golejada (0-4 a l’Alcoraz per a un global de 8-0 en la competició del K.O.). “Coneixem Garitano i tenim una composició de lloc del que pot fer amb l’Athletic, que, d’altra banda, té molt bons jugadors.” Per a Eusebio, el canvi de tècnic no ha de significar un problema afegit per al Girona tàcticament parlant: “De vegades tens molt ben analitzat un rival i això no vol dir que tinguis guanyat el partit. O a l’inrevés. No sé si serà bo o dolent per a nosaltres que hagin canviat d’entrenador. Sí que tinc clar que ells tindran les piles carregades i que nosaltres necessitarem la millor versió”, va afegir-hi.

El Girona no només defensarà la llarga ratxa d’imbatibilitat a fora –és l’únic equip de primera invicte a domicili–, sinó també la millor sèrie a primera, de sis partits. “Estem en un bon moment de confiança i seguretat, però això no ens servirà de res si no competim cada partit. Jo estic segur que si juguem al cent per cent tindrem possibilitats d’endur-nos el premi.”

Eusebio també va parlar de Choco Lozano i Doumbia, a un nivell molt inferior al dels titulars. “Estic content de la seva aportació. Han donat el millor de si mateixos i estic segur que amb més confiança i continuïtat arribaran al seu millor nivell, perquè els necessitarem. Fa unes setmanes dèiem el mateix de Roberts. Llàstima de la lesió perquè en els últims partits la seva resposta era altíssima.”

SAN MAMÉS

“Quan aquest estadi s’entrega al seu equip, el rival ho percep. Haurem d’estar molt concentrats”

LES RATXES

“Estem en un bon moment, de resultats i també a fora. Però res d’això ens servirà si no competim”

NOU ENTRENADOR

“Conec Garitano i sabem el que ha fet, però tenir ben o mal analitzat el rival no implica guanyar o perdre”

CHOCO I DOUMBIA

“Estic content de la seva aportació i estic segur que arribaran al seu millor moment com ha fet Roberts”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)