2a divisió FEF

Un triomf per acostar-se a la zona d’ascens

Solvents. El Sabadell s’imposa en la seva visita al camp del Castelló gràcies a un gol d’Adri Cuevas (72’)

castelló 0 sabadell 1

CASTELLÓ:Álvaro; Rubén, Castells, Eneko, Verdú; Muguruza (Acevedo, 72’), Gálvez, Caballero, Kilian (Pedregosa, 79’); Hicham (Mayor, 72’) i Cubillas.SABADELL:Roberto; Óscar Rubio, Migue, Aleix Coch, Josu (Valentín, 86’); Ángel, Adri; Antonio, Felipe Sanchón, Néstor (Gato, 62’); i Edgar (Arturo, 56’).GOLS:0-1 (72’) Adri Cuevas.ÀRBITRE:Gallego Gambín.T.G.:Als locals Gálvez, Castells i Cubillas, i als visitants Adri, Arturo, Aleix Coch i Migue.T.V.:Als locals Theo, directa, i Satrústegui (76’), doble amonestació.PÚBLIC:Uns 9.000 espectadors.

El Sabadell va encadenar en la seva visita al camp del Castelló la segona victòria i escurça d’aquesta manera 2 punts respecte de la zona d’ascens, que ara queda 3 punts per sobre. El conjunt que entrena Toni Seligrat va aprofitar els nervis d’un Castelló que està tenint molts problemes en el seu retorn a segona B i va acaparar les millors ocasions de la primera part. D’entrada, van avisar Felipe Sanchón, dos cops, i Edgar, però van trobar-se amb un Álvaro Campos salvador. Si en el primer temps va haver-hi força arribades, després de la represa es va veure un joc molt físic i al matx li va mancar ritme. Això, però, no va ser impediment perquè, en el minut 72, aparegués Adri Cuevas i marquès l’únic gol del parit. El mig va connectar una bona centrada de Felipe Sanchón i, tot i que Álvaro Campos va salvar en primera instància, va caçar el rebuig del porter i va batre’l.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)