2a divisió FEF

La paciència té premi

2a divisió B. El Sabadell encadena dos partits guanyant i ja és un candidat ferm a la quarta posició, a tres punts de distància

Dels xiulets que gairebé provoquen la destitució de Toni Seligrat, ara fa deu partits, al gaudi de tothom. La trajectòria del Sabadell s’ha girat com un mitjó en bona part per la tossuderia de la junta directiva de Calzada, que va mantenir el tècnic en el càrrec quan bona part de l’afició demanava el seu cap. Els fruits els està recollint ara el conjunt arlequinat, que diumenge passat va aconseguir la segona victòria seguida que el propulsa en la classificació. Des de la jornada 6, en la derrota a Vila-real per 4 a 1 que gairebé acaba amb el cap del tècnic, fins ara els arlequinats només han perdut un partit: a Lleida (3-2), tot i que els arlequinats es mereixien més.

“Fa no gaire anàvem 0-2 contra l’Espanyol B, amb crits de Seligrat marxa ja... Ara no ens hem d’oblidar de tot això perquè el que estem fent costa i molt”, explicava el tècnic després del triomf a Castelló. “En les primeres jornades érem millors que els nostres rivals i també teníem bones sensacions com ara però no guanyàvem. Així que les bones sensacions no serveixen de res si els resultats no venen darrere”, afirmava l’entrenador arlequinat.

L’objectiu dels arlequinats ara és mantenir aquesta tendència fins a l’aturada de Nadal i mantenir-se en la zona alta, tot i que Seligrat hi dona una importància relativa: “El més important és estar entre els millors quan acaba el curs.”

Guti (Castelló), destituït després del partit

El triomf del Sabadell a Castelló va tenir un efecte col·lateral en la figura de l’entrenador del Castelló, que va ser acomiadat ahir al matí per culpa dels mals resultats. Guti, que havia substituït Escobar en les primeres jornades, no ha pogut redreçar el camí de l’equip, que és penúltim (13 punts), amb un sol triomf i deu empats en tota la lliga. El seu substitut és Óscar Cano, que els darrers dos anys ha estat en la direcció esportiva de la Cultural, tot i que també té experiència a la banqueta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)