Girona

“Un termini? El que vull és tornar bé del tot”

Aday. El carriler obre una barberia a Girona i parla de la seva lesió

Tal com van fer l’any passat Muniesa i Eloi Amagat, Aday Benítez també ha decidit obrir el seu propi negoci a Girona. En aquest cas es tracta d’un ofici que el de Sentmenat coneix bé com és el de barber, ja que Aday va exercir aquesta feina de més jove. “És la meva vocació tapada per l’altra que tinc, el futbol. Vaig ser barber i ara ha sortit l’oportunitat de muntar una barberia a Girona i em fa molta il·lusió”, va explicar ahir durant la inauguració de Scoundrels Barber’s Club, el local situat al número 28 del carrer Sant Joan Baptista de la Salle.

Recuperació i optimisme

Acompanyat de familiars, amics i molts dels jugadors del primer equip del Girona, Aday també va explicar com està vivint la recuperació de la lesió que es va fer al genoll: “La veritat és que va molt bé. Ara mateix ho tinc net de líquid, i això és una bona notícia. És una lesió amb una recuperació llarga però soc optimista”.

Pel que fa a la seva tornada als terrenys de joc, el carriler no va voler posar cap data: “Un termini per tornar? Jo el que vull és tornar quan estigui del tot bé. Sé que he d’estar al màxim per tornar perquè no entenc el futbol de cap altra manera que no sigui anant al 100%”, va afirmar. D’altra banda, Aday també va valorar el retrobament del Girona amb Pablo Machín d’aquest diumenge: “Va fer història al club. Serà especial per a nosaltres però també per a ell. Es viurà un xoc de sentiments important.”

EL PROTAGONISTA

Per tornar a jugar he d’estar recuperat al màxim perquè no entenc el futbol de cap altra manera que no sigui anant al 100% al camp
La de barber és la meva vocació tapada per l’altra que tinc i que he pogut fer, que és jugar a futbol
Aday Benítez
Carriler del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)