Reus

De moment la pilota roda

Reus. La Lliga i l’AFE havien demanat la suspensió del duel de demà contra el Còrdova per la situació d’incertesa de la plantilla roig-i-negra, però la RFEF obliga a disputar-lo

El partit entre el Reus i el Còrdova de demà es disputarà malgrat que la Lliga, amb el vistiplau de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) i, per tant, de la plantilla del Reus, n’havia demanat la suspensió al comitè de competició de la RFEF per la situació d’incertesa que viuen els futbolistes. L’ens federatiu, en canvi, no troba “motius jurídics” per ajornar-lo i obliga a jugar-lo. De fet, el Reus com a club també es va oposar ahir a la suspensió, vista amb bons ulls en canvi per un Còrdova que acata la decisió. Ara caldrà veure la reacció de la plantilla, a la qual li convé jugar el partit, ja que cau dins dels cinc dies hàbils de què disposa el club per pagar-los els salaris pendents i evitar que marxin i provoquin la retirada de l’equip. No es pot descartar, però, que es plantin o que hi hagi algun tipus de protesta. Avui tenen previst llegir un comunicat després de l’entrenament matinal.

Mentrestant, Joan Oliver, després de la denúncia dels jugadors pels tres mesos d’impagaments, treballa contra rellotge perquè els diners arribin dimecres que ve i pugui evitar que els jugadors es desvinculin del Reus i que l’equip s’hagi de retirar de la competició. De fet, el màxim accionista del Reus hauria assegurat a la plantilla i a la mateixa Lliga que té lligada una entrada de diners que solucionaria els mals del club. De totes maneres, promeses similars s’han viscut en anteriors ocasions els últims mesos i fins ara no han arribat a bon port.

CONTRA RELLOTGE

Oliver hauria intensificat una última negociació i espera ser a temps de pagar

INCERTESA

Caldrà veure si els jugadors, que parlaran avui, fan algun acte de protesta demà

L’afició prepara una mobilització de protesta

Les penyes del Reus han organitzat una mobilització de protesta per la situació del club des d’una hora i mitja abans del començament del partit de demà, previst per a les 18 h. Rere una pancarta amb el lema “Salvem el Reus”, els seguidors roig-i-negres tenen previst manifestar-se pels voltants de l’estadi municipal. La idea és llegir un comunicat en què es farà èmfasi en la història centenària del club del Baix Camp i es criticarà la gestió de Joan Oliver, destacant, per exemple, la falta de transparència i de sensibilitat envers els penyistes. S’espera una important presència de públic al partit perquè el club ha posat preus populars.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)