Reus

El Reus paga les nòmines pendents

2a divisió A. L’equip podrà seguir competint després que el club s’hagi posat al dia pel que fa al pagament de les nòmines als jugadors

El Reus ha enviat aquest migdia un comunicat en què explica que durant el matí ha fet efectiu el pagament de les tres mensualitats pendents als jugadors, tècnics i treballadors, a poques hores del partit contra el Còrdova d’aquesta tarda. Així, l’equip roig-i-negre podrà continuar competint amb normalitat, ja que el pagament s’ha fet dins dels cinc dies hàbils de què disposava el Reus després de la denúncia dels jugadors, que hauria comportat la seva desvinculació del club i la retirada de l’equip de la competició. Això ja no passarà i, de fet, el màxim accionista, Joan Oliver, està a prop de tancar el procés de venda del club a un grup inversor, la qual cosa asseguraria el futur del club. Caldrà veure ara quin és l’ambient d’aquesta tarda al municipal, en què hi havia convocada una manifestació de protesta una hora i mitja abans de l’inici del partit contra el Còrdova, previst per a les sis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)