Reus

La solució, a temps

No hi ha retirada. Els diners per a les nòmines són un avançament de la venda del club que Oliver, escridassat ahir, està a punt de tancar

Al voltant de les dues de la tarda, quatre hores abans de l’inici del partit, el Reus va emetre un comunicat en què explicava que estava procedint a pagar les nòmines endarrerides als jugadors, tècnics i treballadors. Tenia fins dimecres per fer-ho i evitar que l’equip es retirés de la lliga. Els diners utilitzats pel màxim accionista, Joan Oliver, per resoldre el deute són un avançament de la venda del club que està a punt de tancar a un inversor el nom del qual no ha transcendit.

La notícia no va fer desconvocar la manifestació de protesta, prevista a dos quarts de cinc de la tarda, una hora i mitja abans del partit. Unes dues-centes persones es van concentrar al carrer adjacent a l’estadi i van mantenir les consignes previstes contra la gestió d’Oliver, no només en l’aspecte econòmic sinó també el social. Van demanar a Oliver que vengui el club i que se’n vagi, tot plegat sota els lemes SOS Reus i Salvem el Reus. A l’estadi hi va haver una bona entrada, amb crits de suport a l’equip i als jugadors des de l’escalfament. En canvi, l’arribada d’Oliver a la llotja es va rebre amb una sonora escridassada. Durant el duel es van sentir crits d’“Oliver, ves-te’n ara”. Si es confirma la venda, el Reus tindrà un nou propietari i ell abandonarà el club.

Després del partit, Xavi Bartolo va demanar al club que sigui transparent i que no trigui a explicar els detalls de l’operació, que si es completa del tot serà la salvació per a l’equip i el club. Bartolo va recordar que seria molt important que la solució fos total i no pas parcial. El tècnic de Bellvís no va amagar que alguns futbolistes podrien no estar satisfets del tot amb el desenllaç d’ahir, perquè ja s’haurien fet a la idea d’anar-se’n. Quan es confirmi del tot l’operació i una entrada important de capital, s’obrirà un nou escenari, sobretot pel que fa al mercat d’hivern. Per a Xavi Bartolo, la prioritat és fer fitxa als quatre jugadors que no van poder ser inscrits a l’estiu.

Pel que fa als jugadors, només va parlar David Querol, que va expressar l’alleugeriment de la plantilla, tot i que no va anar més enllà pel que fa a les valoracions. “Encara no en sabem gaire. Ja ens ho explicaran i en parlarem”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)