El Girona perd al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla (2-0)

De més a menys. Els gironins han fet una bona primera part, però en l’inici de la segona el Sevilla ha fet dues dianes clau. La primera de Banega, de penal (56’), i la segona, de Sarabia (64’)

El Girona ha perdut al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla (2-0). Després de fer una bona primera part, plantant cara i jugant de tu a tu contra un equip andalús superior, els jugadors dirigits per Eusebio Sacristán no han pogut aturar en la segona part a l’equip entrenat per Pablo Machín. Primer Banega, des del punt de penal (56’), i després Sarabia (64’) han sentenciat el matx.

En l’inici, el Girona ha plantejat el partit molt bé i en els primers minuts s’ha fet amb la possessió de la pilota. Els gironins, fins i tot han gaudit d’alguna arribada amb cert perill amb transicions després de recuperació al mig del camp, però la falta d’idees en els metres finals han impedit als d’Eusebio Sacristán fer gol. El Sevilla, a mesura que han passat els minuts ha accelerat i ha posat en problemes als de Montilivi. Gorka, en el minut 30, ha refusat el perill en la millor aproximació local de la primera part a les botes de Sarabia, que havia rebut la passada d’André Silva. El Girona també ha tingut una bona oportunitat en el 43’, quan Portu ha fet la centrada a dins de l’àrea petita i Stuani, amb tot a favor, ha topat amb Vaclík.

En la segona part el Sevilla ha sentenciat el partit amb una posada en escena clarament dominadora. En el 55, André Silva ha forçat un penal davant l’entrada de Juanpe i Banega ha obert el marcador (56’). En el 64, Sarabia ha aprofitat una centrada al cor de l’àrea de Ben Yedder per superar l’estirada de Gorka, que no ha pogut fer res tot i estirar-se. En els minuts restants, el Girona ha intentat escurçar distàncies i entrar en el partit, però la defensa sevillana ha ofegat molt bé Borja García, Portu i Stuani.