2a divisió FEF

Una junta amb conseqüències

2a divisió B. Els accionistes del Sabadell es trobaran, sense un consens absolut, per aprovar, si escau, l’operació “acordió”

El pla d’Esteve Calzada per assolir la tranquil·litat econòmica i deixar de posar diners de la seva butxaca en el Sabadell passa perquè la junta d’accionistes d’avui aprovi els punts del dia. Els més calents dels quals serà reduir fins els 385.805 euros el capital social del club –ara mateix és de 8 milions d’euros– i aprovar una ampliació de 900.000 euros a la qual hi entraria un inversor de la seva confiança.

Les propostes de Calzada necessiten l’acord de més del 50% de la representació del capital que s’hi presenti avui i el Sabadell té l’accionariat molt dividit: en xifres rodones, el 39% ho controla l’empresari lleidatà, el 38% l’expresident Antoni Reguant i el 10% l’ajuntament. Tenint en compte que no s’hi presentarà tot l’accionariat, Calzada en tindrà prou amb que l’ajuntament hi voti a favor –tot apunta a que ho farà– ja que no compta amb el sí de Reguant amb qui l’uneix unes diferències d’interpretació en el contracte de compra-venda que les dues parts van signar l’estiu del 2017. A més, l’operació deixa Reguant debilitat sense que la totalitat del contracte s’hagi executat. Més enllà del que es voti avui, i aquest serà el principal repte per a Calzada, la negativa de l’expresident pot arribar a entorpir els acords als quals avui s’arribin ja que aquestes diferències, sense que les dues parts s’entenguin, van camí de la única mediació irrevocable: la del jutge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)