Reus

Incertesa i una baixa

Reus. El club, que encara no ha tancat l’acord de venda ni ha pagat tots els sous, confirma que queda sense efecte la denúncia d’onze dels dotze jugadors, amb l’excepció de Tito, que marxa

Encara no s’ha esvaït la incertesa al voltant del Reus. Després que dissabte, poques hores abans del partit contra el Còrdova, el club roig-i-negre emetés un comunicat en què explicava que procedia a abonar les nòmines pendents a la plantilla, encara hi ha alguns jugadors, a més dels tècnics i els treballadors, que no han cobrat. Els que sí que ho han fet són onze dels dotze futbolistes que van denunciar el club a través del procés proposat per l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), que és el que hauria pogut comportar la rescissió dels contractes i la retirada de l’equip de la competició. Els altres jugadors, en canvi, van denunciar el club per la via administrativa. De fet, el Reus va comunicar ahir que, gràcies al fet que ja tenen els salaris al dia i després de la reunió de la comissió paritària entre la Lliga i l’AFE d’ahir a la tarda, queden sense efecte les sol·licituds d’extinció del contracte que havien sol·licitat aquests jugadors, que són Karim Yoda, Miguel Linares, Ricardo Vaz, Pol Freixanet, Mario Ortiz, Alejandro Catena, Juan Domínguez, Gus Ledes, Borja Herrera, Àlex Carbonell i Ángel Bastos, de manera que es confirma que els jugadors continuen en la plantilla i l’equip, en la competició. En canvi, a Tito Ortiz, que no ha cobrat, se li concedeix la rescissió del contracte que, segons el Reus, ell mateix havia demanat. El colomenc era un dels futbolistes que no van poder ser inscrits abans de començar la lliga i va denunciar el club al novembre per no haver-lo renovat malgrat la seva situació. Els que no han cobrat –Vítor, Fran, Querol, Olmo, Badia, Villanueva i Moore, a més dels tècnics i els treballadors– sabran avui per Joan Oliver, que es reunirà amb la plantilla, si cobraran aviat, tal com espera el màxim accionista, que treballa també per tancar la venda del club. De moment, entre la falta d’informació i els abonaments pendents, hi ha la sensació que el club s’ha limitat a solucionar els problemes de manera parcial per evitar la desbandada i la retirada de l’equip de la competició, i que la solució global, és a dir, l’entrada important de capital amb la venda de la SAE, no està tan encarrilada.

Els jugadors, mentrestant, van tornar ahir als entrenaments després de dos dies de festa amb més interrogants i preocupació dels que desitjarien per preparar el proper duel, diumenge al migdia contra l’Osasuna a casa.

TROBADA PENDENT

La plantilla, que va tornar ahir a la feina, espera que avui Oliver li doni detalls de tot

FALTEN PAGAMENTS

Els onze jugadors que van presentar denúncia via AFE són els únics que han cobrat fins ara
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)