Reus

Fractura manifesta

Reus. Els set jugadors que no havien denunciat el club pel procés abreujat, que són els que no han cobrat, també s’hi acullen. “Les decisions del club no ens representen”, afirma la plantilla

La mala maror continua al Reus. De fet, s’agreuja, ja que ahir al vespre la plantilla roig-i-negra va emetre un comunicat en què evidencia la fractura amb la direcció del club, en mans del màxim accionista, Joan Oliver. És la primera reacció oficial dels jugadors després que el club abonés els salaris pendents a onze futbolistes, els que van denunciar el club a través del procés abreujat proposat per l’Associació de Futbolistes Espanyols, que donava al club una setmana per fer els pagaments i evitar que tots ells quedessin lliures i que l’equip s’hagués de retirar de la competició. En el comunicat d’ahir, la plantilla anuncia que els set futbolistes que no s’havien acollit al procés abreujat –només ho podien fer dotze, i la resta van denunciar el club pel procediment ordinari– ara s’hi acolliran perquè no han cobrat. Així, el club, com fa una setmana, torna a tenir set dies per evitar que una bona part de la plantilla –Edgar Badia, Vítor Silva, Fran Carbia, Querol, Olmo, Shaq i Villanueva– quedi lliure.

“Defensar els nostres drets ha suposat que ens assenyalin i se’ns danyi la imatge, quan no cobrem des del mes de setembre”, afirmen els futbolistes del Reus, que asseguren que la directiva “no diu la veritat”, en referència al comunicat de dissabte passat en què el club assegurava que es procedia a pagar tots els jugadors, quan només han cobrat onze. A més, es queixen que es van assabentar dels cobraments “a través de les xarxes socials”. La plantilla roig-i-negra lamenta que la solució escollida per Oliver sigui la parcial, que ells no volien, tal com van fer evident en el comunicat de divendres passat, el que van llegir per justificar les denúncies al club. “Si la situació no varia, hem pres la decisió de no tenir capità, ja que les decisions adoptades pel club no ens representen. Igualment, no descartem adoptar qualsevol altra mesura en defensa dels nostres interessos”, sentencien.

Més promeses d’Oliver

El comunicat dels jugadors es va emetre poques hores després de la reunió, tensa, entre Joan Oliver i la plantilla, posterior a l’entrenament matinal d’ahir. El màxim accionista va prometre als jugadors que no han cobrat, a més dels tècnics i els treballadors, que percebran els seus salaris de manera immediata i va reiterar que l’acord de venda del club està tancat, però que no en pot donar detalls perquè existeix una clàusula de confidencialitat. Els jugadors, però, hi confien molt poc, en Oliver, tal com es va demostrar en el comunicat emès després. Amb tot això, diumenge al migdia hi ha partit contra l’Osasuna a l’estadi municipal, enmig d’un ambient molt més que enrarit.

EL COMUNICAT DELS JUGADORS DEL REUS

Defensar els nostres drets ha suposat que ens assenyalin i se’ns danyi la imatge, quan no cobrem des del mes de setembre

HISTÒRIA REPETIDA

Si els jugadors que no han cobrat no perceben abans d’una setmana els salaris pendents, quedaran lliures

MOLESTOS

La plantilla pren la decisió de no tenir capità i no descarta més mesures per defensar-se
El que ha fet el club amb aquest pagament és la solució parcial que no volíem. La situació continua sent inadmissible
El club, en els seus comunicats, no diu la veritat, ja que només han cobrat onze jugadors. I no ens va informar que havia trobat la solució

Tito Ortiz: “Em sento maltractat”

Tito Ortiz, l’únic dels dotze jugadors que es van acollir al procés abreujat de denúncia que no ha cobrat, i al qual s’ha rescindit d’aquesta manera el contracte, va assegurar ahir al matí, en una compareixença acompanyat de la resta de la plantilla, que se sent “maltractat”. El colomenc va ser un dels no inscrits a l’agost i per això al novembre ja va denunciar el club, sobretot després que proposés, sense resposta, que el renovessin per compensar-ho. “Haver denunciat la meva situació ha influït en el fet que no m’hagin pagat”, va dir Tito, que afirma que tant l’afer dels jugadors no inscrits com els impagaments els ha generat la mala gestió del club, al qual critica la falta d’informació i la nul·la voluntat de buscar solucions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)