Nàstic

Un colofó representatiu

Nàstic. Els tarragonins, inofensius, tanquen l’any amb una altra derrota, que els manté cuers i massa lluny de la zona de permanència. El Mallorca va tenir el partit sota control i va ser efectiu

MALLORCA 2 NÀSTIC 0

MALLORCA:Reina; Fran Gámez, Xisco Campos, Valjent, Estupiñán; Aridai (Stoichkov, 70’), Salva Sevilla (Baba, 89’), Pedraza, Dani Rodríguez; Lago Junior i Àlex López (Abdon Prats, 80’).NÀSTIC:Bernabé; Salva Ferrer, Djetei, Fali, Abraham; Luis Suárez (Sebas Coris, 45’) (Pol Valentín, 70’), Viti, Imanol, Javi Márquez; Manu Barreiro, Manu del Moral (Uche, 61’).GOLS:1-0 (31’) Estupiñán. 2-0 (84’) Stoichkov.ÀRBITRE:Figueroa Vázquez.T.G.:Al local Pedraza i als visitants Viti i Fali.PÚBLIC:22.431 espectadors.

Potser últimament s’havia vist alguna cosa diferent, com ara la victòria del cap de setmana passat al camp de l’Extremadura o fases de creixent intensitat, però el Nàstic va tancar ahir l’any amb una actuació habitual –massa inofensiu en atac i amb forats puntuals en defensa– i una altra derrota, que farà que continuï cuer i sense acostar-se prou a la zona de permanència. El Mallorca va tenir el partit sempre sota control, marcant el ritme i sent efectiu en els moments determinants de cada període.

Els locals van començar amenaçant la porteria de Bernabé amb els laterals Fran Gámez i Pervis Estupiñán actius i centrades a l’àrea, com la que l’exgrana Àlex López va rematar fora després de guanyar la posició a Djetei (9’). El Nàstic també era intens i no renunciava a la verticalitat, tot i que en la primera mitja hora no en va treure cap acció destacada, només una tisora estètica, però fluixa, de Barreiro en un córner (28’). Poc després, el Mallorca va guanyar la partida al Nàstic en una falta, servida en curt per Salva Sevilla a Estupiñán. Massa sol i amb temps per preparar-se, l’equatorià va etzibar un bon xut que Bernabé, molt tapat, no va veure fins que la pilota va tocar la xarxa (31’). Abans del descans, el Nàstic només va inquietar Reina amb un contracop en què Fran Gámez va salvar a última hora el xut de Luis Suárez, que es va fer una lesió en l’acció que va obligar a substituir-lo. El que el va rellevar, Coris, tampoc va acabar el partit per problemes físics.

El Nàstic va sortir despert en la segona part, amb un parell de pilotes a l’àrea rival, però el Mallorca no va trigar a marcar terreny, acaparant més la pilota i posant en joc un actiu Lago Júnior, que mai no ho va tenir fàcil amb el marcatge de Salva Ferrer. El Nàstic tenia més presència ofensiva que en la primera part, però li faltava convicció contra un Mallorca molt ben treballat defensivament. L’equip de Vicente Moreno, a més, va saber contemporitzar amb possessions pausades i augmentar el ritme quan li convenia, com en el gol de la sentència, una acció de Lago Junior rematada per Stoichkov (84’).

ELS VESTIDORS

He vist un partit igualat, però en aquesta categoria el que importa és aprofitar els detalls i tenir sort, com ells en la falta de l’1-0
Enrique Martín
entrenador del nàstic
No ha sigut fàcil, ja que el Nàstic no ens ha deixat fer gaire en atac, però hem estat encertats. Fins el 2-0 no he estat tranquil
Vicente Moreno
entrenador del mallorca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)