Reus

Enmig de la tempesta

Reus. Els jugadors s’hauran d’abstreure de la polèmica amb el club per aconseguir una victòria que els faria acabar l’any fora de la zona de descens

Una altra setmana complicada, amb un comunicat del club en què posava nom als jugadors que havien presentat denúncia per impagaments i un altre de la plantilla per evicenciar la ruptura amb la directiva, no ha estat la millor manera de preparar l’últim partit de l’any. Malgrat això, el tècnic, Xavi Bartolo, veu l’equip prou centrat en la competició per afrontar-lo amb garanties i lluitar per una victòria que els permetria acabar l’any fora dels llocs de descens. El partit serà l’últim amb Xavier Llastarri a la llotja, després de la seva dimissió divendres com a president institucional, en un episodi més de la crisi de l’entitat roig-i-negre.

Xavi Bartolo assegura que els fets extraesportius no afectaran l’alineació ni la preparació del partit. Recorda, per exemple, que des que els problemes del Reus es van agreujar amb les denúncies dels jugadors –encara n’hi ha set que no han cobrat, a més dels tècnics i els treballadors del club–, l’equip ha competit amb garanties i ha aconseguit quatre dels sis punts en joc. No es preveuen gaires canvis respecte a l’onze inicial de l’empat del cap de setmana contra el Còrdova.

L’Osasuna és un equip especialment temible al seu estadi, però fora de casa és igualment intens i perillós, segons assegura Bartolo, que avisa que intenta jugar tant com pot al camp del rival. Per fer-hi front, el tècnic del Bellvís vol que el seu equip sigui protagonista i espera un gran ambient a l’estadi municipal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)