2a divisió FEF

El millor colofó

Final d’any rodó. El Lleida derrota un Atlètic Balears que s’havia avançat dos cops i consolida el lideratge

LLEIDA 3 AT. BALEARS 2

LLEIDA ESPORTIU:Pau Torres; Dalmau, Trilles, Tano, Joan Oriol; Cano (Noel, 85’), Albístegui, Calavera (Xemi, 67’), Mousa (Artiles, 75’); Juanto i Pedro Martín.ATLÈTIC BALEARS:Carl Klaus; Kike López (Expósito, 73’), Vallori, Rubén, Biel Guasp; Villapalos, Marc Rovirola; Canario, Fullana (Nuha, 80’), Samu (Hugo Díaz, 68’); i De la Espada.GOLS:0-1 (10’) Canario. 1-1 (18’) Pedro Martín. 1-2 (30’) De la Espada. 2-2 (43’) Juanto. 3-2 (81’) Juanto.ÀRBITRE:Monter Solans.T.G.:als locals Calavera, Trilles, Joan Oriol i Pedro Martín; i als visitants Marc Rovirola, Canario, Hugo Díaz, Biel Guasp i Expósito.

L’esclat de la banqueta i la graderia amb el xiulet final, que deixava imatges d’emoció evidents, denotaven la importància del que s’havia aconseguit. El Lleida havia remuntat dos cops contra el tercer i es quedava els tres punts, en un partit on la parella d’atacants de moda, Pedro Martín i Juanto, van tornar a donar el triomf a un equip que tanca l’any consolidant el lideratge.

I això que els d’Albadalejo van protagonitzar una primera part d’imprecisions i dubtes. En el minut 10 van veure com en una acció insignificant, l’Atlètic Balears va avançar-se amb una pilota que va entrar plorant. Tot i així, vuit minuts després, una genialitat de Mousa es va convertir en una centrada que va rebotar en un defensa i que Pedro Martín, sobre la línia, va transformar en l’empat. Era la primera ocasió d’un Lleida que a la mitja hora va rebre una nova bufetada: una centrada des de la dreta la va rematar De la Espada i va entrar lenta però inapel·lable. L’empat abans del descans s’augurava clau i, en el 43’, Mousa va penjar una falta i Juanto, de primeres i entrant com un tro a la frontal, va segellar novament l’empat. Dues ocasions, dos gols.

Després del descans es va tornar a veure el Lleida de sempre, que va tenir l’Atlètic Balears aculat molts minuts. Malgrat algun ensurt, com una xut al travesser d’Hugo Díaz en l’execució d’una falta, la victòria va acabar arribant. Juanto, en una escapada amb velocitat, va picar la pilota per sobre de Klaus i va donar, així, tres punts d’or al Lleida.