Reus

El Reus cau per la mínima contra un Osasuna efectiu

2a divisió A. Un gol de Juan Villar en el minut 28 condemna l’equip roig-i-negre, que tancarà l’any en zona de descens

El Reus tancarà el 2018 en zona de descens després de perdre aquest migdia contra un Osasuna més efectiu. L’equip que entrena Xavi Bartolo, massa irregular, ha encaixat un gol en el minut 28 i, després, li ha costat molt entrar al partit. Quan ho ha fet, ja a les acaballes, s’ha trobat amb les bones intervencions del porter visitant.

El quadre del Baix Camp ha començat el partit controlant la pilota i mantenint a ratlla un Osasuna també endreçat. Així, d’ocasions de perill ben poquetes. La primera clara l’ha tingut l’equip de casa en el 27’, quan la defensa de l’Osasuna ha tret sota pals una bona rematada de Juan Linares. Malauradament, en l’acció posterior, el conjunt navarrès ha obert la llauna. Ho ha fet mitjançant Juan Villar, que ha sorprès Edgar Badia amb un precís xut a l’esquadra. El gol ha deixat tocat el Reus, incapaç de reaccionar en el primer temps.

Després de la represa, als roig-i-negres també els ha costat molt entrar al partit. Ho han fet en els darrers 20 minuts, quan l’equip ha iniciat una operació de setge sobre la porteria de Rubén. El sentinella de l’Osasuna, però, ha estat molt inspirat i ha deixat en no res totes les rematades del Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)