Reus

Final d’any immerescut

Reus. El conjunt roig-i-negre cau contra un Osasuna més efectiu, que en va fer prou amb un gol de Juan Villar en la primera part, i marxa de vacances instal·lat a la penúltima posició

reus 0 osasuna 1

REUS DEPORTIU:Edgar Badia; Shaq Moore (Bastos, 78’), Catena, Olmo, Mikel Villanueva (Borja Herrera, 61’); Carbonell (Fran Carbia, 71’), Gus Ledes, Mario Ortiz, Ricardo Vaz; Querol i Linares.OSASUNA:Rubén; Nacho Vidal, David García, Unai García, Clerc; Roberto Torres, Oier, Íñigo Pérez, Rubén García (Xisco, 84’); Juan Villar (Kike Barja, 76’) i Brandon (Miguel Flaño, 88’).GOLS:0-1 (28’) Juan Villar.ÀRBITRE:Pulido Santana.T.G.:Als locals Gus Ledes; Linares i Olmo, i als vistiants Oier, David García, Kike Barja i Rubén.T.V.:Al visitant Clerc (85’), doble amonestació.PÚBLIC:3.516 espectadors.

El Reus va merèixer, ahir contra l’Osasuna, alguna cosa més que una decepció. El conjunt que entrena Xavi Bartolo, que continua competint com si res estrany no passés tot i viure una situació límit, va topar-se amb un rival amb les idees molt clares que en va fer prou amb una diana de Juan Villar per tornar a casa amb els tres punts al sarró. Els roig-i-negres també van tenir les seves oportunitats, però van topar-se amb una defensa i un porter de nivell i no van poder rascar cap punt. El 2018, amb tot, acaba amb una decepció que deixa l’equip en la penúltima posició. Per sort, les places de permanència estan a només dos punts.

El Reus va començar de meravella el partit. Controlava la pilota i ho buscava amb paciència contra un rival molt ben endreçat. D’ocasions clares, en tot cas, n’hi va haver ben poquetes. La primera va arribar en el 27’, quan una incursió pel carril dret de Shaq Moore va acabar amb una centrada que el porter va treure en primera instància. Linares va caçar el rebuig i va etzibar una canonada directa a porta. Per desgràcia, la defensa va treure la pilota sobre la mateixa línia de gol.

Pitjor va ser el que va passar en l’acció següent. En aquest cas, els protagonistes van ser els atacants de l’Osasuna. Roberto Torres va posar una pilota a l’àrea i Juan Villar no va perdonar. Canonada a l’esquadra i 0-1 al marcador. Aquesta diana va deixar estabornit el Reus, molt imprecís. De fet, just abans del descans, Edgar Badia va salvar el segon gol en un un contra un amb Brandon.

Patiment i esforç final

En el primer tram del segon temps, el conjunt del Baix Camp tampoc no va trobar el camí per generar perill. Al darrere, a més, manaven les imprecisions i només la brillant actuació d’Edgar Badia va impedir que els navarresos sentenciessin el partit. En el 65’, Clerc va enviar una canonada al travesser i, en el 74’, el porter va salvar un altre xut a boca de canó, en aquest cas de Rubén García.

Els darrers compassos, el Reus va tornar a manar. Els del Baix Camp van iniciar una operació de setge a la porteria visitant i, per desgràcia, es van trobar un Rubén i una defensa inspiradíssims, que van salvar les ocasions més clares: dues rematades en un servei de cantonada, una de Borja i una altra de Querol, que es van quedar amb un pam de nas.

ELS VESTIDORS

Hem competit bé contra un bon rival. El resultat hauria pogut ser també un 1-1 o un 1-0
Xavi Bartolo
entrenador del reus
Ha estat dels millors partits que hem fet a casa. Ens ha faltat encert, però aquest és el camí
David Querol
davanter del reus
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)