Reus

El Reus, molt a prop de perdre set futbolistes

2a divisió A. La comissió mixta Lliga-AFE ha de confirmar avui si els jugadors pendents de cobrar no han rebut els diners de les tres nòmines a temps i si, per tant, queden lliures

El termini del Reus per abonar les tres nòmines pendents als set futbolistes que falten per cobrar es tancava ahir a la mitjanit, i no hi va haver cap notícia del club roig-i-negre. En principi, cap dels futbolistes va rebre els sous pendents, tot i que es pot donar el cas que l’ordre de pagament sí que s’hagués fet a temps. Sigui com sigui, la comissió mixta formada per la Lliga i l’Associació de Futbolistes Espanyols es reuneix aquesta tarda per confirmar si, tal com tot fa pensar, els set futbolistes pendents de cobrar –Edgar Badia, Jesús Olmo, David Querol, Fran Carbia, Shaq Moore, Mikel Villanueva i Vitor Silva– no han rebut els diners a temps i, per tant, queden lliures. Això faria que el Reus es quedés amb tan sols onze futbolistes: Karim Yoda, Miguel Linares, Ricardo Vaz, Pol Freixanet, Mario Ortiz, Alejandro Catena, Juan Domínguez, Gus Ledes, Borja Herrera, Àlex Carbonell i Ángel Bastos. L’únic dels dotze jugadors que van denunciar el club pel procés abreujat proposat per l’AFE en la primera tongada –el mateix al qual es van acollir dijous passat els set jugadors pendents de cobrar, el termini del qual s’acabava ahir– i que no va rebre els diners va ser Tito Ortiz, que va deixar de ser automàticament jugador del Reus.

La impressió que hi ha ara mateix al voltant del Reus és que l’acord de venda que el màxim accionista, Joan Oliver, afirma tenir tancat –ho va manifestar fa uns dies a la plantilla, tot i que assegura que no pot donar noms per una clàusula de confidencialitat– és paper mullat i que, de moment, intenta guanyar temps esgotant tots els terminis, tot i que en aquest últim podria haver fet tard. Xavier Llastarri va dimitir la setmana passada del seu càrrec de president institucional assegurant que el futur del club roig-i-negre estava assegurat, però ara mateix no està gens clar.

A part dels set futbolistes, també estan pendents de cobrar els treballadors i els tècnics del primer equip i del planter. Un d’ells, Abel Mourelo, fins ara ajudant de Xavi Bartolo, va tancar ahir el seu fitxatge pel Tokushima Vortis, de la segona divisió japonesa, on treballarà en el cos tècnic de l’exentrenador del Girona Ricardo Rodríguez.

EN L’ÚLTIM DIA

Els jugadors no van cobrar ahir, però cal saber si es va fer l’ordre de pagament

DESCONFIANÇA

Cada cop fa més la impressió que l’acord de venda de Joan Oliver és paper mullat

UN QUE SE’N VA

Abel Mourelo, ajudant de Xavi Bartolo, deixa el club per la segona divisió japonesa

L’equip torna demà als entrenaments

Enmig de tot plegat, la plantilla del Reus esgota els últims dies de les curtes vacances de Nadal, ja que demà, dissabte, torna als entrenaments. L’equip de Xavi Bartolo ha de començar a preparar els dos últims partits de la primera volta. El primer és el diumenge 6 de gener, a les 8 del vespre, al camp del Màlaga, un partit més que complicat –els andalusos ocupen la tercera posició, han estat tota la lliga a la zona alta i són molt forts al seu terreny de joc– que caldrà veure amb quins ànims i amb quina plantilla afronta l’equip roig-i-negre. El Reus, que ara és el penúltim classificat, amb 17 punts, a dos de la zona de permanència, tancarà la primera volta amb la visita del Numància d’Aritz López Garai, entrenador del Reus la temporada passada, el dissabte 12 de gener a les 6 de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)