Reus

Cinc jugadors del Reus que no han cobrat queden lliures

2a divisió A. El club no els ha ingressat les nòmines pendents a temps, i la Lliga i l’AFE confirmen que en queden desvinculats

La reunió mixta d’aquest matí entre la Lliga i l’AFE ha confirmat que els cinc jugadors que van denunciar el Reus la setmana passada per impagament a través del procés abreujat que contempla el conveni col·lectiu no han rebut les tres nòmines pendents dins del termini i, per tant, queden desvinculats del club roig-i-negre. Així, Edgar Badia, Vítor Silva i Fran Carbia –tres dels futbolistes que més temps portaven al club i que més identificats hi estaven–, a més dels cedits Shaq Moore i Mikel Villanueva, queden lliures i en el mercat d’hivern podran fitxar per algun altre equip. Tot i que els jugadors van assegurar que tots els que no s’havien acollit al procés abreujat en un primer moment ho van fer després, David Querol se’n va quedar finalment al marge –continuarà a la plantilla tot i que no ha cobrat– i Jesús Olmo iniciarà el procés ara. Els tècnics i els treballadors també continuen sense cobrar.

D’aquesta manera, el Reus es quedarà amb només tretze futbolistes de la primera plantilla, pendents d’Olmo i comptant Yoda, que no va ser inscrit a l’agost, per afrontar la segona part del campionat. A més, cada cop sembla més evident que l’acord de venda que el màxim accionista, Joan Oliver, assegura tenir tancat és paper mullat, de manera que pensar en possibles reforços al gener i, sobretot, en la supervivència del club a curt termini és gairebé impossible. Caldrà veure, a més, si els jugadors que continuen en plantilla fan algun tipus de protesta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)