Girona

Paco López

Entrenador del Llevant

“Stuani és un golejador, però em preocupa el Girona en general”

Després d’uns dies de descans, el tècnic del Llevant, Paco López, ja només té entre cella i cella el partit contra el Girona i reconeix que, tot i ser curt, aquest descans ha anat molt bé a la plantilla. “No se’ns han fet llargues les vacances perquè n’hem tingut menys que la resta d’equips, aturant-nos només cinc dies, però la veritat és que ens han anat molt bé i l’equip ha tornat amb moltes ganes, il·lusió i en perfectes condicions per afrontar el partit contra el Girona”, va manifestar el tècnic valencià, que també va fer la llista de desitjos per al 2019: “Només puc dir que el balanç del 2018 és molt positiu i ara esperem complir els objectius d’aquest any i per fer-ho ens hem d’esforçar molt. Encara ens queda molt camí per fer i cada setmana hem de millorar perquè l’equip té virtuts i certes limitacions, així que tenim marge de millora.”

Sobre el Girona, Paco López no va aprofundir en excés, destacant que els partits sempre depenen més de la imatge que donin els seus. “Stuani és un gran golejador i n’haurem d’estar pendents. Em preocupa el Girona en si mateix, però sempre hi ha jugadors que per un determinat estat de forma demanen atenció. En general tenen molt bons jugadors i haurem de controlar moltes coses”, va analitzar el tècnic del Llevant, que continua amb un discurs clar sobre els seus objectius: “No parlo de salvació, sinó que hem de sumar els 42 punts com abans millor i després, d’ambició i il·lusió no en faltarà perquè l’equip en té.”

EL RETORN

“Hem tingut menys vacances que la resta, però n’hem tornat bé i amb il·lusió”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)