Girona

Una baixa de pes i una estrena

La convocatòria. Pere Pons, que encadenava nou partits sense perdre’s ni un minut, cau de la llista per la lesió als adductors. Amb quinze futbolistes del primer equip a punt, el tècnic cita per primer cop el davanter juvenil Pachón

Com era d’esperar, Pere Pons no ha pogut fer net de les molèsties als adductors i el futbolista de Sant Martí Vell no va pujar a l’autobús cap a València. Sí que hi havia Marc Muniesa, un cop recuperat de la lesió al soli que li ha impedit jugar tots els partits de desembre, però no encara Carles Planas. A més del relleu del migcampista pel lloretenc, la llista presenta una altra novetat significativa. Doumbia ha d’ajornar el retorn –“és un cop fort i haurem d’esperar a la setmana que ve, no sé si pel partit de copa o el de lliga”, va dir Eusebio– i, sense la possibilitat de convocar Kevin Soni perquè està sancionat, Eusebio ha apostat per Àlex Pachón, un juvenil que s’havia fet un lloc al Peralada després de començar la temporada a divisió d’honor. “Hem decidit que s’entrenés amb nosaltres, ens ha agradat el que hem vist i té un perfil d’àrea, rematador, que ens pot anar bé”, va comentar Eusebio, que torna a citar tres jugadors del filial –Pachón s’afegeix a Valery i Paik– per completar la convocatòria, amb només quinze futbolistes del primer equip.

La baixa de Pere Pons obligarà Eusebio a sacsejar el mig del camp, on el de Sant Martí Vell encadenava nou partits sense perdre’s ni un minut. La seva parella, això sí, ha anat canviant: Douglas Luiz, Àlex Granell i Aleix Garcia. Aquests tres jugadors es jugaran avui dues places a l’onze, i la teoria diu que el brasiler té més números que Aleix i Granell. De fet, el capità és una de les alternatives que té Eusebio per ocupar el carril esquerre, el gran interrogant de les últimes setmanes. La resta de l’onze són faves comptades, amb Bounou a la porteria; Porro al carril dret; el trio de centrals habituals (Ramalho, Bernardo i Juanpe) i amb Portu, Borja García i Stuani com a tres jugadors més ofensius.

EL MIG DEL CAMP

Douglas Luiz té tots els números de jugar, i Granell és alternativa al mig i al carril

UN SÍ I L’ALTRE NO

Muniesa torna un cop superada la lesió, però Carles Planas encara no està a punt

DOUMBIA, TAMPOC

L’ivorià encara té molèsties i, amb Soni sancionat, Pachón aprofita els buits a dalt
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)