Girona

Paco López

Entrenador del Llevant

“Hem fet massa coses bé per tan poc premi”

El tècnic del Llevant, Paco López, va acabar el partit contentíssim per la imatge que va deixar el seu equip després d’haver d’afrontar els últims minuts amb un jugador menys i acabar empatant el partit. “El més positiu que hem de valorar és que aquest equip no es rendeix mai i és capaç de tot. Té una fortalesa mental bestial i ho ha demostrat empatant dues vegades el partit, la segona amb deu, i després buscant la victòria fins al final”, va valorar el tècnic granota en la roda de premsa posterior al partit, en què també va deixar clar que, tot i no haver-se posat per davant en el marcador, en cap moment del partit l’equip havia fet mèrits per a més: “Excepte els primers minuts, quan ens ha costat tenir controlat Aleix, hem estat molt bé onze contra onze i ens hem merescut guanyar. Acabes amb la sensació que hem fet massa coses bé per tenir tan poc premi però no tenim temps per lamentar-ho i ens hem de quedar que l’equip fa les coses molt bé i interpreta els partits a la perfecció.”

Paco López va evitar entrar a valorar l’actuació arbitral, però en canvi va fer un punt d’autocrítica pels dos gols encaixats. “Els dos gols son evitables i amb el que costa marcar dol massa que ens passi això. En el segon hem pres una mala decisió després d’agafar el rebot en un córner ofensiu i d’allà neix una jugada que ens acaba matant”, va analitzar el tècnic, satisfet si més no “per estar un punt més a prop de l’objectiu”.

LA IMATGE

“Excepte a l’inici hem estat molt bé onze contra onze i ens hem merescut guanyar”

ELS GOLS

“Els dos gols són evitables i amb el que costa marcar dol massa que ens passi això”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)