Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“He trobat a faltar més control”

Els empats sempre deixen sensacions contradictòries, i sortir del Ciutat de València amb un empat després d’haver-se avançat dues vegades i d’arribar a la recta final amb 1-2 i un home més no podia satisfer el Girona. “Les circumstàncies del partit han estat aquestes. Per davant i amb un home més, potser he trobat a faltar més control i més capacitat per generar alguna ocasió més. Haver dominat millor el partit. Ha arribat l’empat a pilota parada quan ho teníem bé per endur-nos els tres punts.” Era la primera reflexió a la sala de premsa d’Eusebio Sacristán, que tampoc va obviar que el Llevant els havia fet patir: “Si fas un repàs al partit, ells també ens han pressionant i han tingut els seus moments. En una valoració general, entenc que és un resultat pel qual els dos equips hem fet mèrits, però se’ns ha posat el partit per haver acabat amb victòria.”

El Girona va badar en la jugada del 2-2, una falta lateral que no va defensar amb prou atenció. Eusebio, però, va defensar els seus homes. “Són circumstàncies del partit. Hem estat concentrats i intensos i hem tret moltes situacions de pilota aturada. També tenen bons llançadors i bons rematadors. S’ha de valorar tot el positiu que l’equip ha fet, més que no pas buscar els detalls puntuals. Crec que hem fet moltes coses bé, però és cert que el premi podia haver estat més gran.”

El Girona hauria pogut fer un pas significatiu amb els tres punts, i la cinquena jornada el deixa amb 23 punts. “Costa molt guanyar cada partit. Hi ha molta igualtat en tots els equips i s’ha de continuar fent passos i no pensar gaire en els punts que tenim ni en el que queda al davant. Ens hem de centrar dia a dia, ara en la copa, i després més en la lliga. Sabent que, amb les dificultats que hi ha, hem de continuar treballant amb la mentalitat amb què ho estem fent.”

Eusebio va valorar la parella Douglas-Aleix al mig del camp: “Són dos jugadors que tenen qualitat i treball. Es complementen bé perquè la seva qualitat tècnica ens permet no només que treballin defensivament sinó aguantar la pilota i connectar amb els de dalt. Estic content amb el seu rendiment. Són jugadors joves i cada partit que passa creixen.” El tècnic va argumentar l’aposta per Granell al carril –“Muniesa està recuperat però fa un mes que no competeix, i enteníem que per al partit d’avui, per l’exigència, el ritme i la intensitat, preferíem donar continuïtat a l’Àlex”– i va raonar també els motius dels canvis: “Tal com estava el partit, podíem atacar més per l’esquerra, amb Valery en l’un contra un, i donant aire al mig del camp amb Granell per Aleix. I al final, l’entrada d’Alcalá era per reforçar la pilota aèria.” Del Llevant, Eusebio va assenyalar: “L’he vist bé. Sòlid, consistent, amb qualitat per crear joc i amb determinació en els metres finals per crear situacions de perill. I avui consistents, perquè no ens han deixat gaires situacions de contraatac; pensàvem que en tindríem alguna més. Crec que el Llevant ha fet un bon partit, i nosaltres també. L’hem treballat bé. Ha estat igualat en certes fases, i en altres cadascú ha tret els seus recursos per intentar imposar-se”, va resumir l’entrenador del Girona.

Amb tres futbolistes del filial a la banqueta, a Eusebio li van preguntar per la urgència de reforçar-se en el mercat d’hivern. Tal com havia dit abans de marxar cap a València, el de La Seca va mostrar tranquil·litat i confiança: “Hi estem treballant, en alguna incorporació, amb la paciència necessària per elegir bé i encertar-la. I amb la confiança plena en tots els jugadors i també en els nois que estan venint.”

AMB L’1-2

“Ens ha faltat dominar més el partit i generar alguna ocasió. Ho teníem bé”

ELS REFORÇOS

“Hi treballem, però amb la paciència que cal per poder escollir bé i encertar-la”

L’ACCIÓ DEL 2-2

“Hem estat concentrats. S’ha de valorar més tot el positiu que detalls puntuals”

AMB 23 PUNTS

“Costa molt guanyar cada partit. S’ha d’anar fent sense pensar gaire enllà”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)