Reus

Els jugadors del Reus rectifiquen la crítica a Bartolo, i Querol i Olmo cobren

2a divisió A. Els futbolistes admeten que el tècnic no els retreia res a ells, sinó només a l’AFE

Els jugadors del Reus han rectificat aquesta tarda el comunicat difós aquest migdia a través de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), en què criticaven les declaracions del seu tècnic, Xavi Bartolo, després del 0-3 de Màlaga. Els futbolistes roig-i-negres han retirat els punts en què es queixaven que Bartolo els critiqués a ells, admetent, d’aquesta manera, que les paraules del tècnic de Bellvís anaven dirigides exclusivament a l’AFE, a la qual retreia “l’assetjament terrible”, que va fer impossible preparar el partit de Màlaga. Els jugadors, però, reiteren la seva defensa de l’AFE, assegurant que no s’han sentit assetjats i que les trobades entre el sindicat i els afiliats en temps de crisi són normals.

Per altra banda, el Reus ha fet aquesta tarda el pagament de les tres nòmines pendents a Querol i Olmo, els únics dels dotze jugador de la plantilla que no estaven al dia pel que fa al salari, de manera que continuaran a l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)