Girona

Eusebio: “Volem gaudir de la copa i donar una alegria a l’afició”

1a divisió. El tècnic del Girona té clar que malgrat les baixes en la plantilla i la dificultat del rival, el seu equip oferirà una bona imatge a Montilivi contra l’Atlético

Eusebio Sacristán ha analitzat el duel d’anada de l’eliminatòria de copa que el girona jugarà demà a Montilivi contra l’Atlético de Madrid (19.30 h).

La convocatòria.

En la convocatòria per demà, no hi seran per descans Porro, Bounou, Juanpe i Stuani, mentre Pere Pons encara no entra en la llista per precaució després de la lesió. Del Peralada hi haurà sis efectius: Suárez, Valery, Andzouana, Montes, Paik i Pachón.

Les rotacions.

“La prioritat és la lliga, i volem afrontar el partit contra l’Alavés en les millors condicions possibles. És per això que donarem l’oportunitat als jugadors menys habituals, i esperem que aquesta oportunitat sigui una motivació extra per intentar guanyar a l’Atlético”.

La copa.

“Volem gaudir de la competició i donar una alegria a la nostra afició. Ens hem guanyat ser en aquesta eliminatòria i ens fa il·lusió fer un bon paper”.

El rival.

“No és un equip que faci moltes rotacions. Manté una base estable en totes les competicions que participa i segur que veurem una gran versió de l’Atlético a Montilivi”.

El mercat d’hivern.

“Si no ha arribat ningú és perquè no s’ha donat la situació per portar el perfil de futbolista que volem. La prioritat és reforçar el carril, a on tenim baixes importants i de llarga durada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)