Girona

Eusebio preserva Bounou, Juanpe, Porro i Stuani

Doumbia, novetat. L’ivorià ja està recuperat del cop al peu que va rebre al camp del Sevilla i torna a la llista després de perdre’s els partits de lliga contra el Getafe i al camp del Llevant

Eusebio Sacristán va decidir preservar quatre dels sis futbolistes amb més minuts a les cames en la lliga i va deixar fora de la relació de divuit el porter Bounou, els defenses Juanpe Ramírez i Pedro Porro i el pitxitxi Cristhian Stuani. La gran novetat en la convocatòria va ser el retorn de Seydou Doumbia, que s’havia perdut els dos últims partits de lliga (Getafe i Llevant) després de lesionar-se només sortir a la gespa al Sánchez Pizjuán. El tècnic també va cridar sis jugadors del Peralada (Suárez, Valery, Andzouana, Éric Montes, Paik i Pachón) tot i que sap que com a molt en poden coincidir quatre sobre la gespa. “Intentarem des d’un inici tenir la major consistència possible amb futbolistes del primer equip. Els del Peralada han d’ajudar i sentir que tenen suport”, va indicar el tècnic, que va insistir en la necessitat de gestionar bé les peces del filial. “A Vitòria vam acabar amb quatre del Peralada”, recorda. Aquell dia, però, amb els canvis exhaurits, qualsevol contratemps que hi hagués hagut d’un dels set futbolistes de la primera plantilla que l’hagués obligat a abandonar el camp (expulsió o lesió) hauria acabat amb l’eliminatòria perduda per alineació indeguda, ja que en cap cas un equip pot quedar amb sis jugadors sobre la gespa amb dorsal inferior al 26.

Resseguint les paraules d’Eusebio, fa la sensació que no hi haurà gaire presència de jugadors del filial en l’equip titular llevat dels carrils, on Valery i Andzouana estan cridats a sortir d’inici pel desert d’efectius en aquesta demarcació. Per a l’eix central, Eusebio té quatre jugadors per a tres llocs (Ramalho, Alcalá i Muniesa és el trio que té més números amb permís de Bernardo, l’únic jugador del Girona que ha disputat complets els 18 partits de lliga). Aleix Garcia, Douglas Luiz i Àlex Granell podrien formar una línia de tres al mig del camp i Doumbia i Choco Lozano, la dupla a dalt si el tècnic es decideix per un 3-5-2. Paik o Pachón serien alternatives durant el partit.

SIS DEL PERALADA

El tècnic va convocar Suárez, Andzouana, Montes, Valery, Paik i Pachón
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)