Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Volem gaudir de la competició i donar una alegria a l’afició”

L’equilibri entre competir en la copa i mantenir l’exigència en la lliga no és gens fàcil, i la cosa es complica si qui ho ha de fer és un Girona poc acostumat a jugar dos partits per setmana i amb una plantilla ja molt castigada per les baixes. Tot i això, el tècnic Eusebio Sacristán té clar que els seus homes tenen capacitat per plantar cara a l’Atlético en la copa i també guardar forces per l’important partit de dissabte: “Tenim un duel de lliga que és clau contra l’Alavés, i el volem afrontar en les millors condicions, però també estem davant d’un enfrontament de copa que ens genera molta il·lusió. Ens hem guanyat arribar fins aquí i volem donar una alegria a l’afició”, va comentar en la prèvia del duel Eusebio. Per complir amb aquest equilibri entre la lliga i la copa, el tècnic gironí té clar que caldrà fer moltes rotacions i donar entrada a peces del filial: “Gestionem el que tenim, i sabem que a la plantilla hi ha jugadors que potser no han jugat tant, estan frescos i poden veure en la copa una motivació per guanyar-se el lloc en l’onze”, va apuntar l’entrenador.

Sobre l’Atlético, Eusebio en va destacar el més que conegut caràcter competitiu dels de Simeone, i també el fet que és una plantilla acostumada a oferir el màxim rendiment en tres competicions: “És un equip que es pren tots els partits amb molta seriositat des de fa temps. Simeone dona molta continuïtat en altres competicions als onzes que utilitza en la lliga. Fa temps que saben gestionar els pocs descansos que tenen i segur que veurem una gran versió de l’Atlético”.

El carril, la prioritat

Sobre el mercat d’hivern, Eusebio va comentar quina és la seva prioritat: “Als carrils tenim diverses baixes importants i de llarga durada. En aquest lloc ha d’arribar algú que ens ajudi tant a nivell d’efectius com en qualitat. Després hem d’estar oberts a situacions que no esperàvem i que es puguin produir. Aquest mercat però el reduïm a un fitxatge que ens aniria molt bé”.

DOS PARTITS AL CAP

“Hem de pensar en dissabte, però també ens hem guanyat arribar fins aquí i ho volem aprofitar”

MENYS HABITUALS

“Hi ha futbolistes que no han jugat tant i que estan frescos que es poden guanyar la continuïtat”

L’ATLÉTICO

“Fa molt de temps que es pren totes les competicions amb seriositat i amb l’ànim de guanyar-les”

REFORÇOS D’HIVERN

“Als carrils tenim baixes importants i de llarga durada. Després hem d’estar pendents del mercat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)