Nàstic

El Nàstic, en el moment del punt d’inflexió

Tram clau. L’equip grana ha de donar continuïtat al triomf vital contra el Còrdova i a les bones sensacions dels reforços, en dos duels decisius a fora

El Nàstic està en el moment clau de la temporada. Cuer a cinc punts de les places de permanència, necessita un punt d’inflexió, i ha de ser ara. Després de la imprescindible victòria contra el Còrdova de diumenge (1-0), els grana afronten un tram de calendari contra rivals directes. Els dos pròxims partits són especialment compromesos, ja que els dos rivals són de la zona baixa i contra tots dos el Nàstic hi jugarà a camp contrari. Diumenge a les 8 del vespre, el Nàstic visita l’Elx, situat en la dissetena posició, amb un punt de marge respecte a les places de descens i amb cinc més que el Nàstic, que farà bé de no deixar escapar un rival directe. L’Elx és un dels equips que més pensa utilitzar el mercat d’hivern –ha augmentat el límit salarial gràcies a una important entrada de capital– i de moment ja ha incorporat tres futbolistes, Nacho Gil, Dani Calvo i l’exporter del Reus Edgar Badia, que estarà en condicions de debutar. Diumenge de la setmana que ve, en la jornada que obrirà la segona volta, el Nàstic visitarà el Tenerife, que ara mateix té un punt més que l’Elx. Precisament, els canaris van derrotar els alacantins divendres passat (4-1).

Després, el Nàstic rebrà Las Palmas, un dels favorits a l’ascens però que està en crisi i està més a prop de la zona baixa que de la de la fase d’ascens. La visita al Rayo Majadahonda, divuitè, i el derbi contra el Reus, vintè, al Nou Estadi completaran un tram més que decisiu.

Abeledo, cedit

El Nàstic afrontarà aquest tram de competició sense Ignacio Abeledo, cedit fins a final de curs al filial del Deportivo, a segona B. L’extrem andalús, fitxat a l’estiu, només ha disputat 67 minuts en la lliga.

RIVALS DIRECTES

El Nàstic visita ara dos equips al límit de la zona de permanència, l’Elx i el Tenerife

Pipa: “Ho necessitava”

A més del resultat, la bona notícia per al Nàstic en el partit contra el Còrdova va ser el bon nivell demostrat pels dos debutants, Thioune i Pipa. L’equip grana, que es continuarà reforçant en el mercat d’hivern, necessita que les noves incorporacions responguin de seguida, i els dos primers fitxatges del gener ho van fer. Pipa, que va jugar d’interior dret, es va mostrar ahir, en declaracions a les xarxes socials del club, molt content pel debut i, sobretot, per l’ovació que va rebre quan va ser substituït. “S’agraeix i ajuda molt”, afirma el jugador cedit per l’Espanyol, que assegura que necessitava tornar a sentir bones sensacions sobre la gespa després de passar-se tota la primera part de la temporada sense jugar a l’equip blanc-i-blau. Thioune, sense experiència en el futbol europeu –és senegalès i prové de la lliga marroquina– va mostrar una ràpida adaptació a l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)