Girona

Diego Pablo Simeone

Entrenador de l’Atlético

“És una eliminatòria igualada, el Girona sempre ens ho complica”

A cinc punts del lideratge en la lliga i amb uns vuitens de final de Champions League contra la Juventus a l’horitzó, la copa és per a l’Atlético una possibilitat, segurament menys complexa, per acabar la temporada amb un títol. El tècnic de l’equip, Diego Pablo Simeone, fa front al partit contra el Girona, però, amb respecte i cautela, sabedor de com de difícil han estat sempre els partits contra l’equip blanc-i-vermell. De fet, ahir en la roda de premsa, en què li van demanar pel seu futur –a Madrid s’especula que negocia la renovació–, va tallar ràpidament per centrar-se en la gespa. “Només penso en el Girona, és un partit important, contra un rival que sempre ens ho complica. En aquest moment no tinc espai per cap altre pensament”, va dir.

En la conferència, el preparador argentí també va referir-se a les expectatives que tenen dipositades els roig-i-blancs en la competició. “Li donem importància als amistosos, a la copa, a la supercopa, a la Champions, a la lliga... a tot el que sigui posar en joc la samarreta de l’Atlético”, va dir, alhora que hi va afegir que vol que els toqui “jugar tot el gener i tot el febrer”. Pel que fa al duel d’avui a Montilivi, el Cholo no va oferir pistes. “Mirarem de fer com sempre, competir amb il·lusió i amb la necessitat que exigeix un club com aquest. Sortirem amb la gent que creiem que pot fer mal al Girona, en una eliminatòria que serà igualada”, va indicar el tècnic, que no va descartar Griezmann: “És el jugador amb més ambició que tenim.”

EL PLANTEJAMENT

“Sortirem amb il·lusió i amb la gent que creiem que pot fer mal al Girona”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)