Nàstic

Mikel Villanueva canvia Reus per Tarragona

Nàstic. Els grana van presentar ahir el defensa veneçolà, que arriba cedit del Màlaga, i que es converteix en el tercer reforç del mercat d’hivern. Va jugar el primer tram del curs al Baix Camp

Del Reus al Nàstic passant per Màlaga. El conjunt grana va oficialitzar ahir el reforç del central Mikel Villanueva, cedit pel Màlaga, que arriba després d’haver jugat el primer tram del curs a les files del conjunt roig-i-negre. Villanueva, que ahir ja es va entrenar amb els seus nous companys, pot jugar tant a l’eix de la defensa com de lateral esquerre i arriba fins a final de curs.

El mercat d’hivern s’ha convertit els darrers anys a Tarragona en la solució d’emergència per treure l’equip de la zona de descens. Per tercer any seguit, els grana necessiten redreçar el rumb després d’una primera volta decebedora en què la plantilla ha mostrat moltes mancances: així doncs, Villanueva és el tercer reforç en aquests fitxatges després de les arribades del migcampista Ousseynou Thione i el lateral Pipa. I encara s’espera que arribi algú més.

Feina per fer

Enrique Martín ja fa dies que va deixar clar que l’equip necessita un impuls en forma de saba nova i de moment la secretaria tècnica està complint la demanda. Amb 35 gols encaixats, l’arribada de Villanueva, amb experiència en la categoria –sense anar més lluny, enguany ha jugat 12 duels amb el Reus– i fins i tot a primera amb el Màlaga (15 partits), aportarà solidesa al darrere. La seva cessió, però, no descarta l’arribada del també central Tano Bonnín (Lleida), mentre que el club espera tancar, a més, un mig ofensiu i un davanter.

EXPERIÈNCIA

El defensa va jugar 15 partits a primera divisió en el seu primer any al Màlaga

Fran Carbia fitxarà pel Dinamo Tbilisi

A banda de Villanueva, els altres jugadors rescindits del Reus van trobant també destí: si fa uns dies va ser Édgar Badia qui va arribar a un acord amb l’Elx, ara és Fran Carbia qui ha trobat equip. L’extrem tarragoní fitxarà pel Dinamo Tbilisi de la lliga georgiana i s’enrolarà així en la seva primera experiència no només a l’estranger sinó fora del camp de Tarragona.

Carbia arribarà a la capital de Geòrgia avalat per l’exfutbolista del Nàstic Xisco Muñoz, que actualment forma part de la direcció esportiva del Dinamo Tbilisi, un conjunt que en els propers dies començarà a rodar. I és que la lliga georgiana comença a principis del mes de març; el curs passat, el nou equip de Carbia va acabar en segon lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)