Girona

El Girona empata amb l’Atlético (1-1) i decidirà el Metropolitano

Anada. Un gol de Choco Lozano iguala l’inicial de Griezmann i gironins i madrilenys es disputaran un lloc als quarts de final de la copa al feu colchonero

El Girona es manté amb opcions en la copa, després de l’empat obtingut en l’anada dels vuitens de final (1-1) contra l’Atlético a Montilivi, en un duel en què els madrilenys s’han avançat mitjançant Griezmann, i els gironins han igualat amb una diana de Choco Lozano.

Tot plegat, en un primer temps en què ha passat tot i en què el Girona ha calcat l’inici i el final, moments en què ha estat superior a l’Atlético, però entremig s’ha perdut i és on s’ha vist abocat a remar contracorrent. En els primers instants, el conjunt orientat per Eusebio Sacristán ha disposat d’un parell d’ocasions per avançar-se; un xut de falta d’Aleix García, que ha marxat fregant el pal, i una rematada de Choco Lozano, que dins l’àrea petita ha xutat fluix a les mans d’Adán.

Una altra història ha estat l’altra àrea, on Griezmann no ha perdonat a la primera que ha tingut. Abans d’arribar al minut 10, ha combinat amb Kalinic, i des de fora de l’àrea s’ha tret del barret un xutàs amb l’interior del peu esquerre que ha entrat per l’escaire de la porteria defensada per Iraizoz. La diana ha colpejat al Girona, que ha passat els minuts posteriors perseguint l’esfèrica, en domini de l’equip colchonero, però en el tram final d’acte, ha canviat la tendència. Els blanc-i-vermells s’han estirat, Doumbia, Choco i Paik a pressionar més a munt i, vivint a camp rival han arribat dues clares ocasions que han espantat l’Atlético. Primer Choco i després Doumbia, amb sengles rematades fora, han fregat l’empat, que ha acabat arribant. Choco s’ha pogut rescabalar amb una diana de bella factura; l’hondureny ha controlat l’esfèrica al vèrtex de l’àrea i just quan botava l’ha colpejat amb l’interior al pal llarg d’Adán. Més tard, el mateix Choco, amb un cop de cap a la sortida d’un córner que s’ha estavellat al travesser, ha estat a punt de marcar el 2 a 1.

Després del descans, l’Atlético ha començat fort, amb Kalinic posant a prova Iraizoz i Correa xutant fora, però la situació de gol més clara ha estat de Doumbia, que dins l’àrea, sol, ha vist com Adán li negava el gol.

En el tram final, els visitants han tornat a tenir-ne, una de Vitolo, aturada per Iraizoz, i una altra de Thomas, que ha xutat fregant el pal després d’una errada amb els peus del porter del Girona. Tot i això, el marcador no s’ha mogut i la setmana vinent serà el Wanda Metropolitano qui dictarà sentència.