Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Ens reforça la idea de grup”

Amb quatre titulars fixos a la graderia i dos més a la banqueta, i contra un rival de Champions que va alinear totes les armes, el Girona també va saber competir. “Estic content perquè ha estat un partit molt igualat, de moltes alternatives en el joc, amb fases d’uns i altres”, va explicar Eusebio, que va resumir el desenvolupament del partit: “El començament ha estat seu, amb un domini clar. A partir del 0-1, els hem anat a pressionar i ens ha sortit bé, perquè hem tingut més control i hem generat ocasions. En la segona, ells han variat alguns aspectes i han guanyat control, tot i que era força igualat.” L’entrenador del Girona va marxar satisfet pel que havia vist dels seus futbolistes. “És un bon treball de l’equip. Estic content, un cop més, per com hem competit contra un gran rival. Podria haver passat qualsevol cosa, i hem d’estar satisfets perquè hem fet el que estava a la nostra mà per fer un bon resultat.”

L’eliminatòria té el mateix favorit que abans de començar, però està oberta. “Hi anirem amb la mentalitat de superar-la, sabent que no és fàcil. És un empat i anem a casa seva, al camp d’un gran rival, però volem aprofitar l’eliminatòria, disfrutar-la i lluitar al màxim. És el que farem també en el partit de tornada”, va avisar Eusebio, que va destacar el bon rendiment col·lectiu d’un grup format per alguns jugadors poc habituals. “Tots han estat a un bon nivell. No era fàcil per a alguns, que feia molt que no jugaven, i encara menys contra un rival que t’exigeix molt. Estic content perquè ens reforça la idea de grup. Tots estan preparats i tots tenen l’oportunitat.”

Eusebio va celebrar el primer gol de la temporada de Choco Lozano. “Té unes condicions que ens van molt bé per a la zona d’atac. És qui més s’assembla a Portu quant a profunditat. Ha participat en diferents moments, però li estava faltant una mica l’efectivitat, concretar alguna de les ocasions. Que sempre en té alguna. És important que comenci a concretar-les i ens ajudi també en això. Avui ha fet un primer pas i ens va molt bé. És una altra dada positiva de tot el que ha passat aquesta nit”, va explicar el de La Seca. Més espès va estar el company de l’hondureny a l’atac, Seydou Doumbia, que fins i tot va ser xiulat. Eusebio, però, el va defensar: “Doumbia ha estat un temps parat, i hem decidit alinear-lo sabent que seria complicat que acabés. Ha fet un bon treball, demostrant experiència, participant en el joc i fent el millor que sap fer, que és ser allà, a la rematada. El més important dels davanters és que tinguin ocasions. Ell té molta efectivitat en la rematada. Avui no, però el més important és tenir-ne. Segur que en el futur podrà fer gols. Hem de continuar treballant perquè agafi el punt ideal.”

Un altre nom propi del partit va ser Valery, que va completar una actuació rodona al carril esquerre. “Cada dia que juga respon bé. Té bones actuacions. Avui ha estat molt completa, i això indubtablement li dona punts. Veurem i decidirem. És positiu que comptem amb algú que ha aparegut fa dos mesos, a qui intuíem les condicions però que no sabíem com respondria a màxim nivell. De moment, la resposta és positiva.” Valery i Ramalho –“també ha tingut molt bona resposta”– van estar fins, i a Eusebio li van preguntar si es podien arribar a replantejar el fitxatge d’un carriler. “Les coses que passen ens serveixen per tenir més informació de totes les possibilitats. Continuem treballant en aquesta possible incorporació. I tal com respon l’equip, ens dona tranquil·litat i ens ofereix la possibilitat de tenir paciència.” Fins al punt de plantejar-se no fitxar? “Treballem en alguna incorporació que ens permeti millorar. Però si no trobem algú que ens pugui ajudar a millorar, el que tenim ja s’està veient que és bo. Sempre hem d’estar oberts a millorar les condicions de la nostra plantilla, però amb cap.”

LA IMATGE

“Estic content, una vegada més, per com hem competit contra un gran rival”

EL MERCAT

“Treballem per fitxar, però si no trobem qui ens pugui ajudar, el que tenim és bo”

L’ELIMINATÒRIA

“Hi anirem amb la mentalitat de superar-la. La volem gaudir i lluitar al màxim”

CHOCO LOZANO

“La profunditat que té ens va bé. Li estava faltant efectivitat, i ha fet un primer pas”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)