Girona

El Girona prioritza el soci en la venda d’entrades pel Girona-Barça

Els preus. Les entrades són de compra prioritària pels socis a un preu que va dels 58,50 euros als 112,5. La resta de públic les podrà comprar a partir de dilluns amb un petit recàrrec

Ja es coneixen els preus de les entrades per veure el Girona-Barça que es disputarà a Montilivi el 27 de gener a les 16.15 h. El club blanc-i-vermell torna a prioritzar la venda per als seus socis, ja que podran adquirir localitats de manera exclusiva i a un preu reduït fins dilluns a les 11 del matí. A partir d’aquest moment, la venda s’obrirà a tothom. El partit s’inclou en l’abonament de la temporada a Montilivi.

Pel que fa als preus, per als socis són de 58,50 euros al Gol Sud superior; 67,50 als Gols; 85,50 a Preferent; 103,50 a Preferent coberta, i 112,50 a Tribuna. Per al públic en general, els imports són 65 a Gol Sud superior; 75 a Gols; 95 a Preferent; 115 a Preferent coberta i 125 a Tribuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)