Girona

El desgast, relatiu

En cinc dies. Bernardo, Ramalho, Aleix i Douglas van repetir titularitat. Borja, Portu i Granell van entrar des de la banqueta

Amb sis lesionats per al primer partit del 2019 i cinc per al segon, Eusebio ha hagut d’anar fent equilibris per gestionar la participació de la plantilla en una fase de temporada amb partits entre setmana, fet al qual no està acostumat el Girona. De moment, entre el partit al camp del Llevant (divendres 4) i el de l’anada dels vuitens (dimecres 9) hi va haver cinc dies, dos més que els que hi haurà fins a la cita de demà contra l’Alavés. I només quatre futbolistes dels titulars al Ciutat de València –Bernardo, Ramalho, Aleix Garcia i Douglas Luiz– van repetir en l’alineació de la copa contra l’Atlético, que sí que va fer un onze molt més habitual. També van acabar entrant, des de la banqueta, Borja García (va jugar mitja hora), Portu (23 minuts) i Granell (10).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)