Girona

Una ajuda que convenç

Del Peralada. Eusebio fomenta i subratlla la participació dels joves del filial. “És un moment que esperava des de fa temps”, admet Paik

“Els nois que apareixen del Peralada demostren que tenen condicions i bon nivell, i que necessiten anar tenint minuts per demostrar tot el seu potencial. Les condicions que tenim a la plantilla ens donen la possibilitat que aquests nois aconsegueixin minuts.” La reflexió, després del Girona-Atlético, és d’Eusebio Sacristán, que va fer debutar amb el primer equip el sisè futbolista del Peralada, Paik, integrat a una llista formada per Porro, Èric Montes, Soni, Andzouana i Valery. El coreà estava molt satisfet. “És un moment que esperava des de fa temps. He passat moltes coses dures, però he intentat estar preparat per jugar.” Paik, format al Barça, és ambiciós: “Espero tenir més oportunitats d’entrar a l’equip. Continuaré treballant com sempre, amb humilitat.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)