Girona

El soci, prioritari en el temps i en l’import

Entrades. Els socis en podran comprar de manera exclusiva fins dilluns a les 11 del matí i a un preu reduït

Ja se sap el preu de les entrades per veure el Girona-Barça, que finalment no es jugarà als Estats Units, sinó a Montilivi el diumenge 27 de gener a les 16.15 h. Per a aquest partit, envoltat de rebombori des de l’estiu degut a la possibilitat que es traslladés a Miami, el club blanc-i-vermell ha tingut un detall amb els seus aficionats i, a banda de mantenir la dinàmica d’obrir primer el període de compra de manera exclusiva per als socis del Girona, també s’hi afegeix una rebaixa en l’import. Així doncs, fins dilluns a les 11 del matí, els socis i abonats gironins podran adquirir localitats de manera prioritària a un preu especial: al gol sud superior costaran 58,50 euros; als gols, 67,50; a preferent, 85,50; a preferent coberta, 103,50, i a la tribuna, 112,50 euros. Un cop superat el període de compra exclusiva, els socis i abonats podran continuar comprant entrades mantenint les condicions particulars. Cal recordar que l’enfrontament contra el Barça s’inclou en l’abonament de temporada de Montilivi.

La visita del conjunt blaugrana sempre aixeca molta expectació entre els aficionats al futbol de la demarcació. El públic en general podrà començar a comprar les entrades que no hagin adquirit els socis a partir de dilluns a les 11 del matí. El preu serà una mica més car i es mourà en un ventall que va dels 65 euros al gol sud superior, als 125 euros de tribuna. Entremig hi trobem xifres com els 115 a preferent coberta, els 95 a preferent o els 75 als gols. D’altra banda, els aficionats del Barça de la demarcació gironina també tindran l’oportunitat de ser a Montilivi a través de les entrades per a l’afició visitant que gestionarà el FC Barcelona. La compra d’entrades es pot fer a través de la pàgina web del Girona FC o a les taquilles de l’estadi.

De màxim nivell

El duel contra el Barça pertany a la categoria A+ pel que fa a la consideració del preu de les entrades. Més enllà de la visita dels blaugrana, només el duel contra el Real Madrid també té aquest nivell de prestigi. De fet, els preus de les localitats per al públic en general són els mateixos que es van posar per la visita del club blanc de l’agost passat a Montilivi. Respecte a la visita del Barça del curs passat, el preu de les entrades ha tingut un augment de 15 euros en els seients de gol, preferent i preferent coberta. A tribuna i al gol sud superior, l’increment és de 5 euros. El curs passat, Montilivi es va omplir per rebre Messi i companyia.

SOCIS
Tribuna 112,5 euros
Preferent coberta 103,50
Preferent 85,50
Gols 67,50
Gol sud superior 58,5
El partit s’inclou en l’abonament anual de Montilivi
NO SOCIS
Tribuna 125 euros
Preferent coberta 115
Preferent 95
Gols 75
Gol sud superior 65
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)