Girona

Bounou, renovat fins el 2021

Lligat. El Girona s’assegura la continuïtat del porter marroquí, que acabava contracte al juny i era lliure per negociar amb qui volgués

El Girona ha fet oficial aquesta tarda una de les notícies més esperades a l’espera de les possibles incorporacions per cobrir les baixes al carril: la renovació de Yassine Bounou. El porter marroquí de 27 anys acabava contracte amb el club de Montilivi a final de temporada i era lliure per negociar amb qualsevol equip, però ha el club ha allargat la seva vinculació fins el 2021. La gran temporada que està fent Bounou el convertia en un jugador desitjat per molts equips, però el Girona tenia les negociacions encarrilades des de l’estiu passat i finalment ha pogut tancar l’acord a temps. Fins avui, Bounou, que va arribar a Montilivi l’estiu del 2016, ha jugat 67 partits de lliga repartits en les tres temporades que porta al club –21 a 2a divisió A en el curs de l’ascens i 46 a primera– i ha encaixat 88 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)