Girona

Pere Pons, a punt

Recuperat. El migcampista, absent els dos primers partits del 2019, és la novetat principal de la llista, i Eusebio el veu preparat per ser titular

Tenint en compte que va afrontar el primer partit del 2019 amb mitja dotzena de baixes, el Girona ha fet un pas endavant. A més de Seydou Doumbia, absent al camp del Llevant però titular dimecres en la copa, Eusebio Sacristán recupera Pere Pons, un cop superada una lesió muscular que li havia impedit jugar després del parèntesi de Nadal. El Girona rebrà l’Alavés amb els disset futbolistes disponibles del primer equip més el jove Valery Fernández. L’entrada de Doumbia i Pere Pons provoca el retorn al filial del migcampista Paik i el davanter Àlex Pachón.

El retorn de Pere Pons, intocable abans de la lesió, accentua la competència al mig del camp. Aleix Garcia, cada cop més en forma, i Douglas Luiz van formar el doble pivot titular tant al camp del Llevant com contra l’Atlético, i s’haurà de veure si s’hi mantenen o si Pere Pons torna directament a l’onze inicial. Eusebio va assegurar ahir que veu el jugador del planter preparat per ser titular. En canvi, l’altre futbolista que solia jugar a la sala de màquines, Àlex Granell, té feina al carril esquerre. El bon paper de Valery contra l’Atlético reforça les possibilitats de l’escalenc de ser titular, però el tècnic defensa la conveniència de pensar també en el capità per al lloc més afeblit per les lesions: “Continuarem pensant que Valery i Granell són les dues millors opcions per a aquesta posició, fins que n’hi hagi de diferents. Al mig del camp, tenim més homes. I com que queden uns quants partits encara, necessitem anar repartint minuts i esforços”, va argumentar el de La Seca, sense aclarir si apostarà avui d’entrada per Granell o per Valery.

Retorn ajornat

Qui no troba la manera de fer net i reaparèixer és Carles Planas. El de Sant Celoni, que es va fer un trencament muscular al bíceps femoral al camp de l’Espanyol (el 25 de novembre), no ha pogut entrar en cap més convocatòria ni ajudar l’equip en la posició més coixa, arran de les lesions de llarga durada de Mojica i Aday. “No ha avançat gaire i hem de ser cauts. Perquè ha volgut estar a prop de tornar, i crec que això ha frenat una mica la seva recuperació”, va dir Eusebio. “Després del que ha passat, hem d’estar tranquils i esperar amb calma que es recuperi bé.”

LA CONVOCATÒRIA

El tècnic cita els 17 disponibles del primer equip i Valery, i en deixa fora Paik i Àlex Pachón

ENDARRERIT

Eusebio diu que la recuperació de Carles Planas, que encara no està bé, s’ha frenat

LA INCÒGNITA

Defensa la conveniència de repartir els minuts al carril esquerre entre Valery i Granell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)