Reus

Que no sigui el comiat

Reus. El doble objectiu roig-i-negre és demostrar a la gespa, com a Màlaga, que les limitacions no el fan menys competitiu i, als despatxos, trobar la solució que esborri l’amenaça d’exclusió

La crisi del Reus s’acosta al capítol decisiu. La Lliga té la intenció de demanar l’exclusió de l’equip roig-i-negre. S’agafa a l’expedient que té obert el Reus pels impagaments i els retards, que s’ha de resoldre dimarts que ve, però necessita el vistiplau de la federació espanyola, que podria entendre que l’equip roig-i-negre té el mínim de jugadors per competir, que els futbolistes no encadenen ara tres mesos sense cobrar –de moment tenen una mensualitat pendent, des de dijous– i que considerar que un equip amb dotze fitxes adultera la competició és subjectiu. La idea de la Lliga és que si el Reus ha de ser exclòs, ho sigui abans d’iniciar la segona volta.

Així doncs, el partit d’avui contra el Numància, l’últim de la primera volta, podria ser també l’últim de la temporada, a menys que en els propers dies Joan Oliver aconsegueixi vendre el club i foragitar l’amenaça de l’exclusió. Deixant de banda el context de crisi, el partit enfronta dos rivals directes, separats per dos punts, i arriba amb el Reus esperonat per la imponent victòria del cap de setmana passat a Màlaga (0-3). El partit d’avui és, per al Reus, una nova oportunitat per demostrar que la seva competitivitat intrínseca és immune a les limitacions, per grans que siguin. En cas de victòria, el Reus acabaria la primera volta fora de la zona de descens i amb deu punts dels últims quinze, una dada que xocaria amb els que creuen que adultera la competició pel fet de tenir només dotze fitxes. De fet, Xavi Bartolo, que assegura que aquesta setmana ha vist el seu equip entrenant-se molt bé i amb molta predisposició, només disposa avui d’onze futbolistes del primer equip, ja que Linares està sancionat per la controvertida targeta de Màlaga.

López Garai: “Esportivament estan molt vius”

La temporada passada, Xavi Bartolo va ser l’ajudant d’Aritz López Garai a la banqueta del Reus i, malgrat que ara són tècnics d’equip rivals, i que avui s’enfronten, Bartolo va explicar ahir que parlen molt sovint. El de Bellvís va dir que López Garai està molt preocupat per la situació del seu exclub i que espera que tot se solucioni. El tècnic del Numància va admetre ahir, en roda de premsa, que el partit serà molt especial. Ell, que coneix com ningú la competitivitat dels reusencs, avisa que, malgrat els problemes, “esportivament estan molt vius” i està convençut que la situació complexa que es viu a Reus s’oblidarà durant els 90 minuts. “Ens espera un partit molt difícil”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)