Reus

El Reus treu l’orgull i obté un punt (1-1)

2a divisió A. David Querol, en el minut 89, ha fet el gol de l’empat de l’equip roig-i-negre, que no es dona per vençut

El Reus, quan semblava derrotat pel Numància, ha tret l’orgull en els últims minuts i ha salvat un punt gràcies al gol de Querol en el 89’, igualant el dels visitants en la primera meitat. El Reus està pendent ara de les negociacions de Joan Oliver, que ha de vendre el club abans de dimarts per esvair l’amenaça d’exclusió de la competició.

El Reus ha començat dominant, però el Numància ha anat augmentant la intensitat i, després dels avisos de Guillermo i Diamanka, ha marcat en una acció afortunada, una centrada d’Alain des de l’esquerra en què Catena, en l’intent de rebutjar la pilota, l’ha fet passar per sota del cos de Freixanet (22’). El gol li ha fet mal, al Reus, que fins al descans amb prou feina s’ha aproximat a l’àrea del Numància, que ha tingut un parell d’ocasions per fer el segon.

El Reus semblava que sortia amb forces renovades després del descans, però ha sigut un miratge, ja que el Numància ha mantingut el partit sota control i, a més, ha tingut ocasions per sentenciar, sobretot dues rematades clares de Guillermo. El Reus, però, no s’ha donat per vençut, ha pressionat en els últims minuts i ha trobat premi en el gol de l’empat de Querol (89’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)