El Girona allarga la sequera de victòries i empata amb l’Alavés (1-1)

1a divisió. Stuani ha avançat al Girona en una bona primera part dels locals i Borja Bastón ha empatat per l’Alavés en la segona meitat

El Girona continua encallat en l’objectiu de tornar a guanyar i aquesta tarda ha sumat la sisena jornada sense sumar de tres en tres. Els d’Eusebio han fet una gran primera part però en la segona s’han apagat els ploms de l’equip i l’Alavés ha marxat de Montilivi amb un punt.

L’arrencada del Girona i, en global, la primera meitat dels d’Eusebio ha sigut molt bona. De fet, en els primers cinc minuts els blanc-i-vermells han disposat de dues arribades clares a la porteria de Pacheco que Stuani no ha pogut acabar de rematar. L’uruguaià sí que ha estat encertat al minut 11, quan ha controlat d’esquenes a porteria i ha sorprès tothom amb una xilena impressionant. El gol ha reforçat la feina dels gironins que han tingut sota control el partit durant els primers 45 minuts. L’Alavés només ha generat perill en una rematada de Borja Bastón que entre Bounou i Juanpe han rebutjat a córner (34’). Just després d’aquesta acció, Pedro Porro podria haver transforma el 2-0 però al descans s’hi ha arribat amb avantatge mínim del Girona.

La segona part ha començat amb els gironins perdent el control del duel, i això ho ha aprofitat Borja Bastón per empatar al minut 50. Tot allò que al primer temps havia funcionat, fallava, i l’Alavés ha crescut gràcies a la poca contundència local. El duel ha entrat en una fase d’imprecisions a banda i banda, i amb poques ocasions clares per cap equip, el duel ha acabat amb empat.