Nàstic

Vèncer per sobreviure

Nàstic. El cuer està obligat a donar continuïtat al triomf imprescindible contra el Còrdova derrotant un altre rival directe, l’Elx, per alimentar la fe

Instint de supervivència. És el que Enrique Martín vol que els seus futbolistes mostrin en aquesta fase decisiva, amb l’equip cuer amb l’aigua al coll i uns quants rivals directes al davant. Com ara el Còrdova, equip al qual va poder derrotar diumenge passat, en una victòria imprescindible (1-0), i com ara l’Elx, al qual visita aquest vespre al Martínez Valero. L’equip del Baix Vinalopó és dissetè, amb un sol punt de marge respecte a la zona de permanència i cinc més que el Nàstic. Els dos equips veuen el duel, per tant, com a transcendental.

“Hem d’estar capacitats per suportar l’exigència de jugar finals cada setmana”, afirma Enrique Martín, que tornarà a situar en un onze inicial amb pocs canvis el migcampista Thioune i el jugador de banda Pipa, que van debutar amb bona nota contra el Còrdova. L’altre reforç d’hivern, Mikel Villanueva, va entrar en la primera convocatòria.

L’Elx, que va ascendir el curs passat, és un xic irregular, però es manté fora dels llocs de descens. La setmana passada va trencar a Tenerife una petita ratxa de quatre partits sense perdre. A Elx esperen que els reforços d’hivern –com l’ex del Reus Edgar Badia, que podria debutar avui– li donin un plus. “Només tenim el camí de guanyar perquè ens hi juguem la categoria”, reitera Enrique Martín, convençut que el seu equip millorarà els registres d’atac si hi insisteixen.

ELS VESTIDORS

Hem d’estar capacitats per suportar l’exigència de jugar finals cada setmana
Enrique Martín
entrenador del nàstic
És important perquè vèncer ens aproparia a l’objectiu, però el rival és dur i té un tècnic animós
José Rojo ‘Pacheta’
entrenador de l’elx

Cap victòria en dinou visites a Elx

El Martínez Valero és un dels estadis que més vegades ha hagut de visitar el Nàstic al llarg de la seva història. Sobretot a segona divisió, peró també a segona B i en algunes fase d’ascens. Ha jugat fins a dinou vegades al terreny de joc de l’Elx, però no ha estat capaç d’aconseguir-hi cap victòria. En total, catorze triomfs dels de la franja verda i cinc empats. El malefici del Nàstic a Elx no s’ha trencat en els enfrontaments del segle XXI, i això que els grana han tingut deu oportunitats en la lliga. L’últim precedent correspon a la temporada 2016/17, en què un partit boig va acabar 4-4. El Nàstic es va situar 0-1 i 3-4, però va acabar cedint l’empat. Ni la temporada anterior, que els tarragonins van acabar tercers, hi va haver sort: 1-0. I pel que fa als vuit anteriors partits del Nàstic al Martínez Valero, sis van acabar amb victòria dels locals sense cap gol dels visitants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)