Girona

Abelardo Fernández

Entrenador de l’Alavés

“És molt difícil mantenir el que estem fent”

Era el partit número 100 en primera i el 50è amb l’Alavés d’Abelardo Fernández, que està fent funcionar de manera molt productiva un equip que ha tancat la primera volta amb 32 punts. “Ho he dit als meus futbolistes. Ni el més optimista pensava tenir una primera volta amb 32 punts. És per celebrar-ho. S’ha de valorar moltíssim el que estan fent els jugadors. Tenir 32 punts és molt meritori”, va explicar Abelardo, satisfet amb l’actuació dels seus homes. “Hem estat bé i hem fet un partit seriós. No és fàcil aconseguir un empat aquí. Hem guanyat algun partit en què no hem estat com avui”, va assegurar el tècnic, que va fer un resum del duel: “Crec que hem començat molt bé el partit, fins al gol de Stuani. Amb l’1-0, hem passat uns minuts dolents i el Girona s’ha fet amo del partit. Els últims 20 minuts de la primera part, hem estat bé, hem generat futbol i ocasions per empatar. L’hem fet ja en la segona i, al final, el Girona ha tornat a pressionar.” Abelardo va parlar de les absències d’Ibai i Joni: “Sobrino i Burgui han notat la inactivitat i hem afluixat en la pressió en la recta final, tot i que tampoc ens han creat ocasions clares perquè perillés el resultat.”

Amb 32 punts en mitja lliga, quins són els reptes de l’Alavés? “No ho sé. Crec que és molt difícil mantenir el que estem fent. Però d’il·lusió no ens en falta. I amb la imatge i la solvència que mostrem, estic segur que farem una gran temporada. Primer, segellem la salvació. I si ho fem aviat, a veure fins on arribem. Ja veieu com està la lliga. La salvació estarà en més de 40 punts”, va argumentar l’entrenador del conjunt basc.

SATISFET

“Hem estat bé i hem fet un partit seriós. No és fàcil aconseguir un empat aquí”

SOSTRE

“No sé on arribarem, però estem mostrant solvència i no ens falta il·lusió”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)