Nàstic

El Nàstic perd a Elx i tanca la primera volta cuer (1-0)

2a divisió A. L’equip grana ha jugat amb un futbolista menys des del minut 28 per l’expulsió de Fali

El Nàstic ha acabat la primera volta en l’última posició, amb només setze punts, a sis de la zona de permanència, després de perdre aquesta tarda al camp de l’Elx, que ha aprofitat el fet de jugar més d’una hora amb un futbolista més (1-0).

L’Elx ha començat dominant i. molt intens en atac, ha disposat d’algunes ocasions per marcar, com ara un cop de cap de Javi Flores desviat per poc. El Nàstic patia i, a més, ha vist com l’àrbitre ha expulsat Fali amb targeta vermella directa per dir alguna cosa a l’assistent després de cometre una falta. Tot i això, la millor ocasió de l’última fase del primer temps l’ha tinguda el Nàstic, en un xut col·locat de Manu Barreiro al pal. Abans de l’expulsió, Luis Suárez ja havia fet lluir Edgar Badia, que ha debutat amb l’Elx després de desvincular-se del Reus.

La inferioritat numèrica del Nàstic s’ha notat especialment en la segona meitat, ja que ha rebut el gol decisiu, obra d’Iván Sánchez en una bona acció personal (59’), i perquè tot i que ha plantat cara no ha disposat de bones ocasions, més enllà d’un xut de falta d’Abraham rebutjat per Badia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)