Reus

El Reus començarà la segona volta

Guanyen temps. El jutge de disciplina social de la Lliga no resoldrà l’expedient obert al club roig-i-negre fins a finals de gener

El Reus rebrà dissabte Las Palmas en el primer partit de la segona volta. Hi havia el temor que abans l’equip fos exclòs de la competició, ja que s’havia especulat –el club ho donava per fet– que el jutge de disciplina social de la Lliga resoldria avui l’expedient obert al club pels impagaments, amb l’expulsió de la competició com una de les possibilitats. Finalment, tal com va dir ahir el president de la Lliga, Javier Tebas, a RAC 1, el jutge no prendrà cap decisió fins a finals de mes. El que no té clar Tebas és si el Reus acabarà la lliga, en funció del que decideixi el jutge o de si el Reus té capacitat econòmica per complir amb les seves obligacions fins al final.

El Reus està pendent de la venta del club per part de Joan Oliver. El grup més ben situat, encapçalat per l’empresari Àngel Pérez, es va voler reunir amb la Lliga, però Tebas assegura que no els van rebre perquè no van concertar cita prèvia. El director de la Lliga adverteix que la injecció de capital al Reus haurà de ser molt gran si el club vol acabar el curs sense problemes econòmics i, sobretot, inscriure futbolistes. “S’han de complir uns condicionants que avui el Reus no compleix, com a l’agost”, afirma Tebas, que no aclareix si l’expedient disciplinari obert al Reus, molt greu segons ell, quedaria arxivat en cas de venda.

Més problemes: lesió de Freixanet

El porter Pol Freixanet es va fer mal en l’última jugada del partit contra el Numància i va abandonar el camp en llitera. Es temia una lesió greu, però finalment no hi ha cap trencament i queda en una lesió de primer grau al lligament encreuat anterior del genoll dret. El comunicat del club no especifica el temps de baixa, que podria ser de tres o quatre setmanes. Sense Badia, Chechu Grana, fitxat a l’estiu per al filial, haurà d’ocupar la porteria i algun dels altres porters del planter haurà d’anar convocat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)