Girona

“Tenim arguments per superar l’Atlético”

Eusebio Sacristán. El tècnic del Girona no renuncia res en la prèvia del partit de tornada de vuitens de copa al Wanda Metropolitano: “Espero un partit com el d’anada i posar en dificultats l’Atlético de Madrid. El nostre esperit ha de ser aquest. Hem de gaudir de la Copa”.

Eusebio Sacristán ha comparegut avui en la prèvia de la tornada de vuitens de final de copa al feu de l’Atlético, on el Girona buscarà demà una classificació que seria història, després de l’1 a 1 de l’anada. “Vam fer coses bé partit d’anada i ens dona la possibilitat d’anar a Madrid pensant que si fem un bon partit, tindrem possibilitats. Les volem esgotar totes”, ha explicat l’entrenador, que no renuncia res al Wanda Metropolitano. “Tenim arguments per superar l’Atlético però hem de fer les coses bé. Anem il·lusionats al Wanda amb l’objectiu de passar l’eliminatòria”, ha indicat Eusebio, que ha afegit sobre el matx: “Espero un partit com el d’anada i posar en dificultats l’Atlético. El nostre esperit ha de ser aquest. Hem de gaudir de la Copa”.

Un factor que convida a l’optimisme és que el Girona no ha perdut contra l’Atlético, ni en lliga ni en copa. “Ens reforça veure la resposta de l’equip en cada partit, i la resposta en els dos contra l’Atlético ha estat positiva i de poder estar en els dos partits i tenir opcions d’haver-los pogut guanyar tots dos”, ha dit el de La Seca que no ha revelat res sobre l’onze que traurà. “Intentarem gestionar-ho per tal que podem arribar partit diumenge millors condicions. Afrontarem el partit traient els nostres millors recursos però tenint en ment el partit de Betis. Volem gestionar els nostres recursos a nivell físic i mental per afrontar els dos partits en les millors condicions possibles i competir-los els dos al cent per cent “.

Finalment, en clau de mercat, no ha opinat sobre un possible interès d’Stuani per part d’altres clubs i qüestionat sobre Raúl García, de qui s’espera que arribi al club gironí imminentment, tampoc va referir-se-hi específicament. “El que puc afegir és que el vinc comentant, que està treballant en això i que ens ve bé poder tenir un jugador més en aquesta posició que ens complementi, reforci i valor afegit. Confiem que aviat novetats en aquest sentit i benvingudes, però fins res en concret, prefereixo no parlar de coses concretes”.

Descansen Juanpe i Bounou

Per al partit de demà al Wanda Metropolitano, Eusebio ha decidit reservar a dos dels futbolistes que més utilitza: el porter Bounou i el central Juanpe. La convocatòria, de 20 futbolistes, la formen: Iraizoz, Suárez, Bernardo, Muniesa, Pedro Porro, Ramalho, Alcalá, Granell, Pere Pons, Douglas, Stuani, Borja García, Aleix García, Portu, Choco Lozano, Doumbia, i els del filial Eric Montes, Valery, Paik i Pachón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)